Next Level Camp 2019

Mens det er gråt og vådt udenfor, er det SÅ SKØNT at gå og planlægge en lille træningscamp på Mallorca. Uge 18 næste år går turen igen til Next Level Camp, som til den tid er flyttet til Puerto Pollensa fra Alcudia til et nyt sted: PortBlue Club Pollentia Resort and Spa. Jeg er spændt på det nye sted – Puerto Pollensa er en mere rolig by end Alcudia, lige for foden af cykelturen til fyret på Formentor.

Jeg skal bo sammenmed Caroline, min trofaste wingwoman, som skal afsted for første gang og som også træner til BIG FOUR. Derudover skal Mellanie og Rene fra ALOT også derned i den uge, og jeg synes, jeg har set et par andre navne, jeg kender på holdlisten, så det bliver fedt!

På Black Friday i går fik vi endelig flybilletterne på plads til en rimelig pris. Vi ankommer kl. 9 lørdag 27. April og skal først flyve hjem igen 4. Maj sent lørdag aften, så vi har begge lørdage dernede også. Jeg har også fået lejet en racercykel, da jeg ikke vil have min tri-cykel med til bjergkørsel.

Det nye sted har både indendørs og udendørs 25 m bassin og havet lige uden for døren. Vi har ½ pension og adgang til SPA og træningscenter. Jeg er sikker på, det bliver fantastisk, og jeg glæder mig og det giver ekstra boost at tænke på Mallorca, hver gang der trænes på Hometraineren. Den er jeg i øvrigt ved at være helt glad for efter Jeanne var forbi og råbe lidt af mig… Jeg har fået en helt anden oplevelse af, hvad jeg presse mig selv til dernede i kælderen og er nærmest helt i trance, når jeg får pulsen helt op og ringe. MEGA flow feeling – bliver småhøj af det.

bd211a00-f0be-477f-bffe-6c16ad4ef539-1133-000000a91da38ae7

Da jeg var på træningscamp i 2017, var det min første camp og jeg overskred mange grænser, som jeg ikke troede muligt – bare det at træne så mange timer på en uge! Jeg mødte nye skønne mennesker, som jeg stadig støder på til stævner eller følger med i deres træning via sociale medier. Det var helt højskoleagtigt. Jeg skrev da også dagbog på bloggen hver dag dernede, for at bearbejde de mange indtryk og oplevelser.

Dagbogen fra 2017 så sådan ud og når jeg genlæser, kan jeg faktisk ikke vente!

Første dag på Mallorca

Dag 2: Swim 1,2 km, bike 80 km, run 9 km

Dag 3: Debut i bjergene med Sa Calobra, bike 11 km, run 5 km:

Dag 4: Formentor bike 61 km, swim 1,7 km og run

Dag 5: Kongeetapen 135 km

Dag 6: Morning mountainrun 16 km, svømmeundervisning og shopping

Dag 7: Swimrace og Formentor fun

Dag 8: Havet, afgang og turen i tal

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s