Dag 2: swim 1,2 km – Bike 80 km – run 9 km

Uret ringede 6.30, en hurtig kop kaffe og derefter fluks i badedragt og våddragt og ned og mærke havet i solopgangen kl 7. Vi var 8 friske morgensvømmere, der nappede 28 min stille og roligt svøm og blev fortrolige med saltindholdet:-)

Morgenmad kl ca 8 efter en tur under den varme bruser. Nøj en buffet! Pandekager, og frisk frugt og alskens lækkerier. Jeg forsøgte at spise ekstra, men det var svært.

Jeg var helt nervøs og spændt for dagen. Lidt ligesom på race day. På vej ud på ukendt territorium…

Kl 10 var der Briefing og vi fik lidt mere af vide om stedet og dagene. Det er simpelthen så fedt. Så mange spændende ting, jeg skal opleve. 

Afgang 10.30 i 2×2 hold. To hurtige hold på lang 110 km tur og resten på et fælles hold, der blev til to mindre på 80 km tur til byen Petra. En ret flad tur med en lille 2 km lang stigning til sidst på gns. 4%. Det gik sgu godt – jeg havde gode ben og ingen problemer.


Petra var smuk oppe ved et lille kloster med udsigt over meget af øen.

Katrine havde lidt krise over at være den langsomste i dag, men jeg sikker på hun kommer stærkt igen i morgen. I dag er i dag og i morgen er i morgen!

Kaisa og jeg måtte lige gøre et Tisse-i-krat-hold, og det var rart, at der også er plads til det. Ellers kan det blive nogle lange ture – og jeg synes altså stadig, det er svært at tisse i bukserne på cykel. Særligt hvis jeg har selskab!Nedturen gik godt. Jeg huskede at bremse ind i svinget, og slippe ud af svinget. Lægge benet ud. Følge svinget – i en fart, der passer mig. Så glemte jeg at være nervøs. 

Det var så smukt! Og jeg er helt høj over at det gik så godt. Jeg er meget fortrøstningsfuld.

Kaisa spurgte, da vi var kommet ned, hvor mange nye, der er med, og jeg var den eneste, der ikke har været på NLC før: “det kan man da ikke mærke på dig” sagde hun 🙂

Hjemme på hotellet smed jeg cyklen, spiste 10 vingummier og hoppede i løbeskoene med overskud og ud på en “ud og hjem Off bike” (brik) 9 km tur på 44.27. Stadig gode ben.

Jeg måtte lige låne et toilet på et hotel på vej hjem, men fedt at løbe i bare arme.

Jeg sprang i havet med alt løbetøjet på, da jeg kom hjem. Det er ca 17 grader og virkelig skønt og friskt!

Frokosten kl 15.30 bestod af brød med skinke og grønt. Og kaffe!


Så kørte vi i cykel Outlet og fandt en ordentlig cykelbluse til fruen her. Jeg fedter rundt i min finisher cykeltrøje med sløj lynlås fra Øresund 2015… det går ikke længere! 

Da vi kom hjem smuttede Katrine ned i cykelbiksen, og jeg havde en skøn solstund med Leoni, skarp og stærk pige fra KTK.

Sulten meldte sig allerede 18:30, så det er sku meget godt, vi ikke skal ud og finde restaurant hver aften. Tænk at JEG skal sige at det der All Inclusive det holder altså på træningsferie…

Så alt i alt : Gode ben og ikke slidt. Alt er godt.

Det går i øvrigt super med at dele lejlighed med Katrine. Jeg synes vældigt godt om hendes selskab, og vi er ret synkrone i slikvalg og mad behov:-) Vi tisser og bader for åben dør, vi har jo også delt bad hver tirsdag i flere år efter svømning.

I får sgu lige et billede af rallybilen som afslutning på en herlig dag!

2 thoughts on “Dag 2: swim 1,2 km – Bike 80 km – run 9 km

 1. Ejj! Mia! Det lyder og ser ud til at være så fedt for jer begge.👏🏼
  Der ser virkelig dejligt ud på Mallorca.
  Jeg kan se, at din linse i mobilen er lidt fedtet, og dine billeder derfor bliver en lille smule tåget.
  (De billeder du har taget ‘selfie’linsen er ok og klare nok.)
  Men find fluks en ren pudseklud, og puds linsen nænsomt. Det er noget man skal huske sig selv på et par gange om dagen, hvis man fotografere meget med mobilen (og kameraet for den sags skyld, siger fotografen😁😉)

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s