Om Miathlon

2017-06-08 06.42.35Miathlon er en sammentrækning af MIA, som er mit navn og TRIATHLON, som er min hobby – måske lidt mere end en hobby, men altså en interesse, som jeg henter stor energi i.

Jeg fører denne blog om min rejse fra løberliv til triatlonliv. Jeg staver triathlon med og uden H, som det passer mig 🙂

Jeg fører bloggen mest for min egen skyld og som en slags dagbog, men der kan jo være nogen, der har lyst til at læse med.

Herunder ses slutspurten fra Øresund Triatlon 2015, min første halve distance – med mine piger lige i hælene og mine hænder, der siger “kom så, kom så, kom så”…

Jeg elsker målstregen og er tit rørstrømsk, når jeg krydser den. Men denne dag var jeg i fuld fart og pigerne kunne knap nok følge med 🙂

4a873-2015-07-222b23-50-55

Jeg er født i 1976, uddannet cand scient, er gift med Mark som lever af at spille musik og undervise og sammen har vi to piger Liva født 2003, som spiller basket og Carla fra 2005, som er bidt af fodbold.

Vi bor på Københavns Vestegn med vores skønne islandske fårehund – Balder. Jeg har løbet siden 2001. Se mine PR tid for løb og triatlon.

Jeg startede med at dyrke triatlon i august 2014. Mange tror, at triatlon er det samme som Ironman, men der er mange distancer. Jeg har deltaget i alle distancer inden for triatlon – senest Ironman 2017.  Jeg er også begyndt at dyrke swimrun, hvor man kombinerer løb og svøm i mange skift sammen med en makker.

Jeg er medlem af ALOT – Albertslund Løb og Tri og har fundet et fantastisk fællesskab i min klub.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s