ALOT – min klub!

Jeg er medlem af ALOT, Albertslund Løb Og Tri, en fantastik klub med ca 300 medlemmer fra den Københavnske Vestegn. Jeg har været medlem siden oktober 2014. Der er ca 100 TRI medlemmer og 200 løbere.

2015-08-19 06.43.51

Jeg svømmer fast om tirsdagen med klubben og også gerne om fredagen. Jeg kommer ind imellem til løbetræningen onsdage og sjældnere i weekenden – for jeg forsøger at putte mit løb ind i løbet af ugen, når det passer.

Vi cykler sammen om torsdagen om sommeren og i weekenderne.

Jeg har en personlig træner via klubben – Jeanne. Hun laver individuelle træningsplaner til mig, og vi har kontakt flere gange i løbet af ugen, hvor hun følger op på, hvordan det går. Hun tilrettelægger CORE træning for os, som har hende som personlig træner – og som vi udfører derhjemme 24 ud af månedens 30 dage. Vi bakker hinanden op i en fælles facebook- messenger tråd, så vi får gjort det 🙂

Om sommeren bliver der arrangeret alle mulige træningspas på kryds og tværs via ALOT’s Facebook gruppe. Og vi kører sammen til stævner eller tilmelder os samlet. Et par stævner om året er klubbetalte.

Vi har klubmesterskab både i tri og i løb. En fest hvor mange medbringer kage – en vigtig ting i ALOT sammen med Nutella og cola zero 🙂

Vi holder Nytårsfest og kårer årets nyslåede Jernmænd og -kvinder og også Sommerfest med grill og arrangerer selv løb bla. 6-timers løb, Viking Trail og Ønskeløbet.

Det er et meget værdifuldt fællesskab at være en del af – jeg er stolt over at være medlem af ALOT.

2015-08-31 18.26.32

Se ALOT’s hjemmeside via Klub-modul

Se ALOT’s Facebook offentlige gruppe

Se nominering til fantastiske foreninger hos tv2 Lorry

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s