Træning på ski

Skiferie er altid dejligt! Kroppen bliver brugt på en skøn måde, små muskler man glemte fandtes, dukker op igen. Sol på næsen, vind i ansigtet, øjnene der kan se langt, tobleronetoppe med snedrys på. 🌨☀️❄️

Skiferie for mig er både at kroppen bliver ekstra godt brugt, men det er også at ligge i liggestole og nyde solen, drikke glühwein, øl til frokost som består af papmad eller pizza/pasta og afterski med varm kakao og snacks.🍕🍟🍝🍺

Man kunne godt mene, at “bare” det at stå på ski er nok træning. Men det er det ikke for mig. Jeg har løbet ture på vores skiferier de sidste 8 års tid. Jeg synes, jeg får meget ud af lidt træning i højderne. Lidt alenetid. Mit eget rum. Men det kan ind imellem være lidt svært at komme afsted eller få klaret sin core træning. Vejret kan udfordre… Ømme muskler… Alt muligt andet kan trække.

Jeg lægger gerne turene mens familien alligevel foretager sig andre ting – ser film, bader, tager en lur osv.

Jeg er til gengæld rundhåndet med belønningerne til mig for at få det gjort. Så bliver det gjort!

Det kan fx være, at jeg først må drikke et glas prosecco🍾, når jeg har klaret min Core. 👏🏻👏🏻, eller at en snescootertur er ok efter 10 km løb i højderne.

Nå ja eller at en kælketur for fuld skrald også er en slags mave, balle og lår træning. Særligt med 52 km i timen!❄️⛄️

Her i Livigno 🇮🇹 er det blevet til core træning 5 ud af 7 dage af ca 25 min varighed hver gang.👊🏻👍🏼

Hertil 3 løbeture 🏃🏼: 10 km distance, 6 km fart og knap 8 km trail på langrendsløjpe. Det må række – foruden de samlet set 200 km alpint skiløb med en max fart på 84,7km/t. ⛷

Og så taler vi ikke om mængden af chokolade, dårlig fast-food og alkohol der også er indtaget. Det er jo ferie, så pyt😋🎿⛷🍸

Snart vender hverdagen tilbage. En ny træningsplan fra Jeanne er nok lige på trapperne. Og der er bare 3 uger til mit første mini tri stævne. Det bliver sjovt at komme igang igen.

Jeg har imellemtiden også tilmeldt mig Garmin Trailman summer edition. Gode ting venter forude!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s