To lækre løbepas

Sommerhusweekend! Yndlingssted til gåture og udeliv. Hele året. Lørdag havde jeg 60 min med 4 tempostykker af 4 min, hvor jeg skulle løbe med 90% af max. Det var fedt. Der er gået sport i det der med at få pulsen helt op.

Søndag havde jeg 90 min roligt på programmet. Mark og jeg kørte med Balder til Vejrhøj og gik op. Kong Balder fik skuet ud over inddæmningen i Fårevejle og ud over Nekselø og Sejerøbugten inden jeg løb ned over marken. Jeg havde den skønneste udsigt over havet med tilskuere blandt køerne.

Jeg slog et smut rundt om Dragsholm og løb så ind i skoven langs vandet til Havnsø strand. Igennem Havnsø og en sløjfe rundt om Vesterlyng.

Det var helt stille meget af turen, jeg havde egentlig musik med, men droppede den og nød roen. Den vind der måske var, havde jeg i ryggen. Sådan en weekend synes jeg novemberløb er allermest fantastisk!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s