De tre bakker

Søndag morgen – 1.advent. Hele huset sover. Det er mørkt. 7.37. Lukker døren og møder fru Vendt på hjørnet. Vi vækker dagen i Vestskoven med de tre bakketoppe: Herstedhøje, Tinghøj og Slaggerbakken. Vender hverdagen undervejs og så hjem og vække huset, tænde kalenderlyset og “tænde for hunden”, som vist nød at blive liggende.

I dag skal vi fejre den nyudklækkede 15-årige på matriklen. Nu skal der bages fødselsdagsboller fuld af kardemomme og laves varm chokolade til når familien kommer. Med 20 km løb i banken før kl 9.30. Er vild med det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s