Dag 6: Morning-mountainrun (16 km), svømmeundervisning og shopping 

img_9598

Grå dag, kraftig nordenvind og det er 7 grader koldere end de andre morgener.

Op kl 6.45 efter en hyggeligt aften i aftes i Alcudia gamle by på restaurant anbefalet af svigerfar. En god nat med sammenhængende søvn for stort set første gang hernede.

7.30 var vi ca 10, der stævnede ud til en lang og langsom morgenløbetur før morgenmaden som blev 16 km (1.36). Det er overskyet i dag og det støvregner så vejret er perfekt til løb i læ for vinden.


Det var virkelig en fin rute: først lidt langs vandet, så ind i land i skov med små stigninger og så til sidst stigningen op til toppen ved antennerne/masterne. Vi tog dog ikke det sidste sving pga den kraftige vind.

Vi var 5 kvinder, der fulgtes hele turen rundt: søstrene Charlotte og Gitte fra Islev Tri, Pia fra Holstebro, Kaisa og mig. Skønt tempo og fedt at opleve at benene sagtens kunne klare det oven på kongeetapen i går (jeg tvivlede helt ærligt lidt kl 6.45…). Når først man er i gang, så går det ligesom.

Morgenmad ca 9.30 altid skønt med pandekager, frugt, kaffe, æg…

Mens Katrine løb tur, gik jeg mod byen for at ose, men vendte om pga det dårlige vejr.

Nappede i stedet et par timer på langs med min bog og strikketøjet – meget atypisk Mia!

Kl 13 mødtes vi 9 stk for at svømme indendørs. Vi lå ret tæt på den ene bane vi havde til rådighed. Og vi kender ikke hinandens fart osv såret blev lidt rodet. Primært teknik træning og jeg fik lært at tale rytmisk til 3 når der skal trænes fødder og rotation og at bruge skulderen som jeg da helt glemmer at bruge. Hver gang der er en ny svømmetræner som underviser mig bliver jeg lidt forvirret over at det endnu en ny ting jeg skal gøre eller forholde mig til. Og det er så svært når jeg skal tænke over hvad jeg gør…. i dag talte vi dog også om forskellen mellem at svømme med “armene” og med “hjertet”. Vigtig lærdom:-)

Efter svømning kørte Katrine og jeg til Palma hvor vi mødtes med en klubkammi som bor der med sin forening Pact.

Vi osede lidt rundt i byen og jeg snoldede lidt til pigerne.

Hjem til aftensmad “All inclusive”.

I morgen skal vi svømme 7.30 OW og kl 11 er der “Formentor Fun”, vist nok noget sjov krydspas træning:-)

Nu må jeg sove, sove, sove…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s