2023 – raceplan!

Året går på hæld, jeg løber julekalender og nu har jeg fået løbe- og Triathlon stævnerne på plads i første halvår af næste år.

Det bliver et Marathon og Ultra vinter/forår og et Triathlon forår/sommer.

Jeg glæder mig og håber kroppen kan holde til et par gengangere fra tidligere og nye uafprøvede løb.

28. Januar er en flok fra ALOT på tur til Bornholm med Hammer Trail Winther edition. Distancen er halvmarathon og hygge. Jeg har ikke løbet “Hammeren”, kun til Højlyngsløbet

En måned senere skal jeg igen til Thy og løbe Thy Trail Marathon, bo hos Sussi ligesom sidste år og se det smukke Nordjylland.ø oh Thy nationalpark. Jeg kan nok ikke forvente medvind på hele ruten ligesom sidste år. Turen bliver med garanti mere rå og sådan skal det være ved Vesterhavet!

Fra marts skruer jeg op: ugen efter Thy, løber jeg d. 5. Marts Fort til Fort 67 km langs Kbh fæstningsanlæg. Jeg vandt startnummeret sidste år, og blev syg på dagen, men har heldigvis fået lov til at løbe med i 2023.

14 dage senere d. 18. Marts skal jeg løbe Roskilde Fjord rundt 75 km sammen med LNBK cannonballs. Den er ny og spændende. De fire ovenstående løb er alle en del af træningen frem mod mit mål i store 24 timers mål i april.

Inden da kan jeg måske lige d. 1. April nå at få klemt Røsnæs Trail ind på 32 km. Jeg har ikke købt billet, men satser på at overtage et nummer tæt på, så kan jeg også lige at se formen an.

Kronborg Backyard d. 25. april er mit “hovedmål” næste år. Jeg har en stille drøm om at komme op på 24 timer og dermed 100 miles (160 km). I år snublede jeg og brækkede fingeren efter 17 omgange/17 timer og det slog mig ud mentalt. Så jeg giver det et skud mere. Kryds fingre for mig (ikke den brækkede, den er stadig stiv og øm her 8 mdr efter).

Jeg forestiller mig ikke, at jeg skal træne (nærmest overhovedet!) i ugen efter Backyard, for lørdag d. 22. rejser jeg på træningslejr til Mallorca i en uges tid. Her vil jeg fokusere på cykling og svøm og have en form for “sæsonovergang fra Ultra til TRI”. Jeg tænker da også, at jeg begynder at cykle i marts/april når vejret er lysere. Jeg savner mine ture til og fra Hillerød på arbejde. Lige for tiden sidder jeg konsekvent 1-1,5 time i bilen hver vej derop, så det kan jeg gøre hurtigere på cykel.

Efter Mallorca venter CPH Marathon for Børnecancerfonden d. 14. maj. Det bliver igen en løbefest! Jeg elsker at løbe i min hovedstad i den gode sags tjeneste❤️

Juni bliver forhåbenligt inkl. 2 stk halve IRONMAN – en i Køge, hvor Stevns Jernmand er flyttet til og en i Helsingør. 1.9 km svøm til forret, 90 km cykling til hovedet og et halvmarathon til dessert 😋

Forpustet? Ja lidt… men jeg synes livet bider lidt for tiden på andre fronter og det her ved jeg, hvordan jeg skal gøre, meget andet er ukendt territorium. Her får jeg pause, slipper tankerne og henter ny energi, også når jeg ikke overkommer alverdens andet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s