Ingen tur “fort til fort” til mig…

Pænt nederen at have pakket alt sit racegear, opdateret al energi i rygsækken, lagt tøj frem, spist ekstra pasta og bare været klar til et indfri det vundne startnummer til Ultraløbet Fort til Fort på 66.6 km for at få feber natten til raceday/søndag. Øv!!

Jeg skulle have løbet fra Charlottenlund Fort hele vejen vest om København ud på Amager for at slutte ved Dragør Fort og jeg havde glædet mig! Jeg var dog ikke i tvivl om, at jeg ikke skulle løbe, sådan som natten skred frem, og jeg bare kunne mærke feberen stige og stige. Jeg havde pænt ondt af mig selv, da solen bare bragede igennem på en vindstille martsdag – i perfekte løbeforhold. I stedet kunne jeg så se endnu et afsnit af ligegyldigt serie-tv og følge med i opdateringerne fra starten af løbet, piv.

Jeg ligger stadig i sengen med feber, men i dag har det været en smule bedre. Det er ikke Corona – jeg er testet negativ – det ville også være lidt vildt, hvis jeg skulle få det igen med kun 6 uger siden sidst. Men jeg var ikke nær så syg af Corona, som jeg er nu. Jeg kan slet ikke tænke på at løbe og hosten har slået mine mavemuskler ihjel. Jeg ligger brak.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s