Julekalenderløb 5.-8.december

Mandag 5.12 fløj jeg til heldagsmøde i Aalborg og var noget flad efter en sløj nats søvn, så jeg indløste kalenderens nemmeste låge: 1 km og jeg gad ikke engang skifte tøj, men løb med Balder på hans aftentur.

Tirsdag 6.12 tog jeg revanche og fik 24 km i hus. Jeg er godt med her 1/4 inde i julekalenderen:-)

Onsdag 7.12: kort dag på arbejde, en tur forbi min fantastiske osteopat for at holde kadaveret ved lige og så en rolig 3 km låge før aftensmad.

Torsdag 8.12 blev alle min formiddagsmøder aflyst og der opstod en mulighed for en 1/2 fridag og arbejde hjemmefra eftermiddag. Jeg gik tilbage i seng, sov en time mere og vejret var genialt. Frost, høj sol og et drys af sne. 18 km i skoven, ja tak! 103 km er løbet på 8 dage, perfekt her 1/3 inde i kalenderen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s