42 år – det skal fejres!

I dag har jeg fødselsdag og jeg elsker det! Jeg er blevet fejret med morgensang på sengen, bacon og æg, kagefestivitas på job, prosecco på terrassen i solskin, stegt flæsk og persillesovs i aften og en “forklarinsgudstjeneste for kommende konfirmander”… og med at tilmelde mig en spontan Cannonball Marathon om en måneds tid – lige i mine svigerforældres baghave i Hjortespring.

Det er off-season nu, og de næste 3 måneder har jeg ingen træningsplaner og kan tillade mig at være spontan: Så Caroline og jeg skal sludre os igennem et langsomt hyggemarathon d. 13.oktober på denne rute, som løbes 6 omgange. Om alt går vel når jeg så lige at nappe 5 marathonløb indenfor de sidste 365 dage – CPH Ultra, Ø-marathon Lille Juleaften, Hamborg Marathon og København.

Jeg har fået absurd mange hilsner fra nær og fjern mest på Facebook og jeg bliver så glad for det. Tænk at jeg kender så mange gode folk! De sidste par år er der kommet mange nye til via triatlon og det er herligt.

Weekenden bliver fyldt op med dame-fødselsdags-festivas inkl. flere fra ALOT og familiehygge i sommerhuset og jeg glæder mig.

2018-09-06_12-03-53

Ugen har også budt på min første svømning indendørs, selvom vejret og havet stadig er lækkert. I år svømmer jeg tirsdag og torsdag i Triton Svømmeklub sammen med 4 klubkammerater. Fredag kan jeg stadig svømme med ALOT. Jeg vil gerne se, om jeg kan skære nogle minutter af svømningen til Ironman næste år – så der skal optimeres på denne disciplin – ved at afprøve ny træning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s