Ø-Marathon lillejuleaften

Sådan en lillejuleaften starter helt fantastisk, når man mødes med yndlings-Amalie og Hepper Lars og kører en tur til Amager Strandpark for at løbe et lille marathon i stærk blæst fra øst sammen med ca 100 andre løbere til Ø-marathon – jul på øen: et Cannonball sammen med en del “Marathon klub 100 løbere” og lokale Amager Motion løbere. Og så var vi 6 fra ALOT: Christina, Rikke, Denni, Jan, og Søren og mig.

Jeg fik også hilst på Kristine, min første bankrådgiver tilbage fra mine Amagerdage, da Mark og jeg skulle til at købe hus. Så hyggeligt. Et fællesfoto og så var vi klar.

Kl. 10  gik starten ved at alle satte urene i gang. Depoterne havde vi selv medbragt – mit depot var i min rygsæk på bænken foran klubhuset. Vi skulle løbe 8 omgange a 5,3 km langs Amager Strandpark. Jeg tog en gel fast hver ½ time, mens vi løb, en salt stick hver time og drak lidt vand eller saft i depotet på hver runde.

Der var kraftig vind fra øst allerede fra morgenstunden. Så den kunne vi da godt mærke flere udvalgte steder på ruten, hvor blæsten rigtig fik fat. Amalie med nissehue og jeg havde aftalt at følges hele vejen rundt og de første 5 runder, sludrede vi. Mega hyggeligt!

Jeg havde en lille smule “trætte-knæ-krise” ved 23-26 km, men jeg glemte det igen.

De sidste 3 runder satte vi musik på, og stille og roligt begyndt vi at hente nogle af Klub 100 grupperne. Vi kom i “mål” (altså tilbage til klubhuset) efter 8 runde i bedste cannonball stil efter 3 timer og 56 minutter. Vi havde holdt en snurrelige fart på 5.25 pr km og brugt et minut i depot 7 gange.

Så var der kolde juleøl, gløgg og æbleskiver i klubhuset (jeg drak kun en ½ øl, skulle jo køre hjem). Alle der havde medbragt en pakke, må tage en pakke fra gavebordet:-)

Hjemme på Vestegnen stod den på karbad med portvin på kanten efterfulgt af spil med yngsten – og hunden var væltet ved vores side 🙂

One thought on “Ø-Marathon lillejuleaften

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s