Mere juleløberi

Onsdag var der “markedsføring” indlagt på løbeturen for både 40 minuttershold og 10 km holdet med ALOT. Vi var trukket i jule-løbe-outfittet (mit havde indlagt lyd med bjælder) og løb ned til juletræet i midtbyen i Albertslund, hvor vi med skønsang dansede rundt om træet et par gange og tiltrak os en vis opmærksomhed med alt vores røde tøj, pandelamper og lyskæder:-)

Det var godt at komme afsted i dag, for jeg nåede ikke løbetur og den fælles jule-sauna-gus i går. Jeg var først hjemme fra arbejde kl 19.30 i aftes, da vi havde en lille forsinkelse til en stor eksamen på Metropol i vores digitale eksamenssystem. Så arbejdet trak ud…

Pigernes sport er også juleramt: Carla havde fællesspisning med u14 talent fodboldholdet i Brøndby mandag aften sidste gang før jul. Der er kommet mange nye spillere til fra andre klubber og ingen kan vide sig sikker efter jul. Det er med blandede følelser og noget afventende at Carla går på juleferie… Det er hårdt som 12-årig at have været en del af et hold i mere end 5 år og så pludselig være på vippen fordi der skal talentudvikles. Carla vil bare gerne spille fodbold…

Det går (måske) lidt bedre med Liva ovenpå hendes påkørsel for 8 uger siden. Hjernerystelsen driller hende stadig meget (lysfølsom, koncentrationsbesvær, pludselig træthed, svimmelhed…) og hun er stadig kun et par gange i skolen om ugen – et par timer af gangen. Hun sover mindre til middag, men stadig meget længe!

Hun forsøger at tage afsted til basket ind imellem – ikke nødvendigvis for at træne, for det kan hun sjældent, men bare for at kigge på og være en del af fællesskabet. I dag var der juleafslutning og hun trænede lidt med – succes med nogle øvelser, men også behov for at lægge sig og stemple ud…

På lørdag skal jeg sammen med knap 100 medløbere løbe Ø-Marathon, “jul på øen” – på Amager. Min dejlige veninde Amalie og jeg skal løbe sammen og sludre og det glæder jeg mig til. Der kommer også en del fra Alot. Der er pakkeleg, gløgg og æbleskiver efter løbet, som er et Cannonball, hvor vi selv tager tid og har forplejning med. Så kan julefreden sænke sig bagefter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s