Godt år og godt Nytår

Så nåede vi frem til årets sidste dag i 2017. Min sæson 2017 har været helt fantastisk og bliver nok svær at overgå. Der har været mange gode stunder med fantastiske klubkammerater.

I året der er gået blev det til 7600 trænings- og race kilometer fordelt på svømning, cykling (primært race, mens også lidt på transport) og på løb.

Juledagene er som altid fulde af dejligt selskab med familie og venner, god mad og vin/øl, men også dejlige og ekstra mange løbeture. Det bliver altid til lidt mere, når jeg har fri så mange dage i træk og samvittigheden med at spise er bare bedre med en løbetur fra morgenstunden. Efter Ø-marathon lillejuleaften, var vi 12-15 fra ALOT, der løb 2. juledag. ALOT løber alle helligdage kl. 10, men jeg nåede kun med derud. 2. juledag. Derudover har jeg løbet en lille tur med Carla 27.12 og en skøn eftermiddags solnedgangstur i sommerhuset 28.12 …

Fredag 29.12 fik jeg Mark med ud på tur i Vesterlyng! Der går nærmest år imellem det sker – så hyggeligt! Han har ovenikøbet proklameret at han ønsker at løbe et marathon sammen med mig i 2018 – glæder mig så meget til at planlægge det og nyde træninger sammen.

Da vi kom hjem fra løbetur var der positivt svar fra Politiet på vores ønske om agtindsigt i Livas sag efter påkørslen, og resten af dagen var i høj grad påvirket af de nye oplysninger, vi fik via denne. Det var hård læsning for alle: vidnernes udtalelser og fra ham der kørte bilen.

Det forgangne år har været et skelsættende år: mange sportslige højdepunkter men også familiære udfordringer: i kølvandet af Livas påkørsel, min diplomuddannelse kom i hus og mængden af sport i hverdagen – særligt i forbindelse med træningen til IRONman. Ingen tvivl om, at Liva ønsker at lægge året bag sig – der har været lidt vel mange “seje øjeblikke” – helt tilbage fra februar, hvor vi var i Vietnam og hun var syg det meste af turen… Jeg håber så sandelig også, at vi i løbet af den nærmeste fremtid mærker lyset og varmen brede sig igen.

Nu nærmer 2018 sig, og jeg er på vej tilbage til livet med træningsplaner, mindre fed mad og mindre alkohol, og generelt mere struktureret hverdag. Det er dejligt med off season – men dejligt, at jeg glæder mig til den slags hverdag igen. Og selvom 2017 bliver svært at overgå, så har jeg nogle dejlige mål for 2018.

Mål for 2018

29. april skal jeg løbe marathon i Hamborg sammen med Caroline og Katrine. Glæder mig til endnu en tur med dejlige ALOT damer! Min PR på marathon er 3.44 og den vil jeg rigtig gerne slå. Optimalt kommer jeg ned i nærheden af 3.30, men et sted mellem 3.35 og 3.40 er helt ok – med gode ben og den rigtige dag, kommer jeg længere ned. Jeg er blevet mere erfaren i udholdenhed siden min PR på marathon i 2014. Jeg var jo ikke engang startet på tri- livet dengang! Det håber jeg på kan hjælpe mig igennem – kombineret med bakke- og intervaltræning.

Bare 14 dage efter Hamborg har jeg fået startnummer til CPH marathon takket være Fundracers.dk. Mit mål er at samle 10.000 kr. ind til Børnecancerfonden: Jeg er allerede godt i gang – det første døgn samlede jeg 1300 kr. ind. Alle bidrag er velkomne! Læs med under Børnecancerfonden.

I juni går det som altid vildt for sig: Jeg har vundet startnumre til La Santa Sprint Serien i Furesø og til Karrebæksminde triatlon pga. gode placeringer i 2017. Jeg håber at klare mig godt begge steder og gerne stræbe efter podiepladser. Vores klubmesterskab i ALOT er i 2018 på Stevns, hvor det afvikles på kvart distance – måske jeg får lov til at battle om mesterskabet mod Mellanie, som både svømmer og cykler bedre end mig?

Og så skal Caroline og jeg til Ø-løppet og hygge os med mere swimrun.

Jeg håber også at nappe en enkelt 1/2 til Frederiksværk Stålmand sammen med mig team ALOT of Snickers 🙂

Nytårsløb med ALOT

Jeg plejer ikke at kunne være med, når ALOT ønsker godt nytår med en løbetur kl. 10 nytårsaftensdag – vi er som regel i sommerhuset. Men i år er vi hjemme, så det blev muligt!

Jeg er blevet snottet de sidste par dage, så jeg var lidt slap, men vi var mange der mødte op til en 40 minutters tur med efterfølgende kransekage og champagne. Det var rigtig hyggeligt at få ønsket godt nytår til gode klubkammerater fra ALOT!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s