Ser frem og tilbage

2019 ligger bag mig med min 5. tri-sæson og 2020 ligger foran og venter med alle de uforudsigelige oplevelser, som triatlonlivet byder på. 8316 km er tilbagelagt og 250.000 kalorier forbrændt. På ét år. De fordeler sig på :

  • Svømning: 136 km (det er ikke blevet til meget siden August)
  • Cykling: 6160 km (turene på hometrainer i kælderen er ikke med)
  • Løb: 2020 km (jeg elsker at løbe)

Jeg har allerede skrevet om sommer-tri-sæsonen i indlægget med et tilbageblik på min 5.sæson med triatlon, så det gentager jeg ikke. Men efteråret har budt på et par Marathonløb i godt selskab – først med Caroline til Holger Danske Marathon og et spontant Marathon 2. Juledag med Tanja og Tina til kanonkuglemarathon.

Jeg nåede de planlagte 200 km løb i december, en landsholds”udtagning” og næste års mål begynder at tage form. Det bliver en blanding af lange løbeture, et par halve tri-distancer og det løse. Ingen meget store ambitioner 🙂

Jeg ved ikke, om jeg kommer til at race i landsholdsdragten, men jeg stiller op i Challenge Herning og håber på at gøre det godt:-)

Planen for 2020 ser foreløbig sådan her ud.

D. 29.december havde jeg årets sidste lange løbetur – traditionen tro med min svoger i og omkring Veddinge bakker og Ordrup Næs. Vi kom lidt sent afsted, så det blev mørkt, før vi var hjemme fra 18 km blandede km. Vi var ude og vende på næsset og der er så fint! Vi havde ikke lys med, men det er altid en fed tur!

Nytåret kalder også på et lille forsæt: ud over at jeg skal løbe 2020 km (også) i 2020, så er jeg vendt tilbage til svømning med Triton, og 2020 skal være året, hvor jeg får styr på de kolbøttevendinger. Ja, jeg har haft det forsæt før, men nu skal det altså være!

Godt nytår!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s