Kanonkugle-hovsa-Marathon

Jeg kom liiige til at løbe lidt langt med Tanja og Tina i dag. Hvad gør man ikke for en klubkammerat “i nød”, som skal teste formen af efter en skade og som efterlyser selskab til et lille løb? Man byder da ind på et Marathon få dage før – på 2. Juledag. Hovsa 🌲🌲🌲

Så jeg stod op lidt over 6 i morges og blev hentet af Tanja 7.20 og kørte til Hvidovre for at løbe først 21.1 km i en trio og så yderligere 21.2 km som duo. Tina havde en bagkant og kunne “kun” nå en halv i dag.

Kanonkuglemarathon er et cannonball løb afviklet for 192nde gang arrangeret af Rene, som har løbet sit 1067nde Marathon på ca 10 år i dag. Han åbner sit hjem for et par håndfulde “fremmede løbere” som tropper op i mørket og løber til det bliver højlys dag. I dag kom solen faktisk frem.

Vi tre ALOT løbere får vendt hele verdens situationen på sådan 2-4 timer + det løse: arbejde, klubliv, teenagebørn og julehalløj. Det er den rene terapi!

Jeg nåede dermed 200 km i december på 24 dage:-) – og mit Marathon nr 15 (for vi tæller ikke IRONMAN med ellers var det nr 17). Tiden var 4.25.40, så roligt og nedadgående tempo.

Tak Tanja for at lokke. Og glædelig jul!

2 thoughts on “Kanonkugle-hovsa-Marathon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s