Juleferien slut med Furesøen rundt

2 hele ugers fortryllende og tiltrængt ferie er nu slut, og jeg er rigtig klar til at tage fat på arbejdet igen. Alt det, jeg håbede på ferien ville blive, har den været: afslappende, familie-, venne-, og motionspræget, ret forstoppet af mad og drikke og også ret festlig. Jeg har sovet længe stort set alle dage – dvs. helt til kl. 8.45 🙂

I dag var vi 4 ALOT’er på træningstur rundt om Furesøen for at runde/rende ferien af. Kun 3 kom hele vejen rundt om den smukke sø. Tina vrikkede om få km efter start og humpede tilbage til bilen. ÆV! Det er ellers en virkelig dejlig og varieret tur på ca 21 km som så blev sammen med Tanja og Charley. Jeg har kun været rundt om søen en gang tidligere, men aldrig kun i løb. Sidste gang var da jeg havde min swim-run debut som neopren teletubbies, hvor Tanja og jeg skiftevis svømmede over og løb rundt om søen for nogle år siden.

img_6827

Vi startede ved Furesøbad i Farum og løb mod Virum. Det første stykke er rigtig kuperet med rødder og sten, der udfordrer og andre passager er helt nede langs søkanten. Så kommer der et villavejs-stykke, og så ind langs søen igen på træbroer og i skov. Det er virkelig skønt.

Jeg har siden Kanonkuglemarathon 2. juledag været plaget af friktion i kanten af sportsbh’en som nærmest udvikler sig lidt til eksem – mega træls, det plejer jeg ikke at have! Jeg tror jeg skal prøve at dække det med tape for ikke at genere yderligere.

Da jeg kom hjem havde pigerne vasket op og bagt pandekager. Man bliver da helt glad i låget så! Opvaskemaskinen brød sammen i går, så det har krævet en ekstra indsats. Jeg nappede et bad, en mad og gik en lang tur med Balder ved søen. Mark er i sommerhuset med “logen”, så jeg er græsenke denne weekend.

Ferien har budt på lidt af hvert. Vi lagde ud på med julefrokost hos mine forældre 3 dage før jul for at de fleste kunne deltage. 22 gæster og 3 hunde til frokost, bobspil, hundetur, og kræmmerhuse med flødeskum. Så var vi ligesom i gang!

Juleaften tilbragte vi hos mine svigerforældre inkl. en overnatning. Meget hyggelige dage og aften på trods af lidt forskellige sygdom. Juledag spillede vi spil og gik tur – og spiste mere mad.

Jeg har fået en meget hyggelig bonus-jule-gave af Mark: et puslespil på 2000 brikker med motiv af Balder 🙂 Jeg kan særligt i ferier godt finde ro med puslespil – det er jo også det lange seje træk ligesom i mit sportsliv, men delmål og små sejre undervejs. Balder blev næsten færdig i aftes.

59987106218__3466832c-45f7-4c46-95d6-4917346549fb

Mellemjuledagene og nytåret tilbragte vi i sommerhuset. De tre andre vennefamilier kom og gik også, så vi fik set dem alle. Vi var lidt i Holbæk, gik maaange ture med Balder, jeg strikkede og vi var på den obligatoriske Vejrhøj tur nytårsaftensdag for at skue ud over det gamle år. Ingeborg og jeg løb hjem langs vandet. Min mave har virkelig drillet i december og der har været en del hækløb. Jeg tilskriver det fed mad og alkohol for jeg håber virkelig ikke min colitis ulcerosa er på vej med er udbrud. Jeg tager min medicin helt regelmæssigt jo og er dyden selv hvad det angår!

img_6785

Vi har været flere gange i den nye sauna på havnen i Havnsø efter 3-4 forfriskende dyb i havet – fladt vand og store bølger. Jeg sprang endda i ved stigen med Liva en af dagene, hvilket er noget af en overvindelse. Jeg er ikke så glad for at udspring, men man skal jo udfordre sig selv og det var faktisk ikke så slemt.

img_6779

Selve nytårsaften skulle Mark på arbejde og Liva til fest i Glostrup, så det var Carla og jeg, der holdt fest i sommerhytten med Lindor og Loof Family. Vi dansede hele aftenen og sprang ud fra stole kl. 24. Balder gøede af fyrværkeriet i en stiv time, før han lagde sig og vi andre faldt også lidt hen i sofaen med snak og en drink.

Nu har vi fået taget godt fat på januar – en hvid en af slagsen for mit vedkommende. Det betyder nul alkohol i januar. Jeg har taget næsten 3 kg på siden Ironman i august, og nu tager jeg altså fat igen med træningsplaner frem mod sommerens mål. I ALOT har vi gang i en Challenge 2020 km i 2020. Og med dagens løbetur har jeg 37 km på den Challenge-konto 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s