Holger Danske Marathon

img_6585Årets sidste marathon! Det er snart tradition, at Caroline og jeg løber en lang tur sammen, hvor laveste fart sætter hastigheden. I dag var denne tur fra Helsingør til Gilleleje (i medvind) og retur (i modvind)… Caroline har ligget syg hele ugen og var tæt på at kaste håndklædet i ringen, og jeg havde indstillet mig på at tage turen alene, så det var virkelig dejligt, at vi kom igennem sammen. Caroline nakkede 15 min af sin PR og har præsteret PR på alle sine løb inkl BIG four i 2019. Det er skisme godkendt!

Vi var bare 19 kvinder på marathondistancen i dag og turen er flot langs havet de første og sidste 5-6 km. Ruten følger havet igennem Hornbæk Plantage, Hornbæk by, op af strandvejen,  igennem villakvarterer og sommerhusområder til Gillelejes stier ud til fyret. Det var lidt sjovt at løbe igennem Hornbæk og mindes den allerførste gang jeg hørte Mark spille – på Café Paradis Sankt Hans Aften 1999. 20 år siden …

img_6587

Turen er ret flad med et par bakker. Depoter hver 5 km. Man kan også løbe ½ marathon og 10 km, så der er lidt til alle. Det er nemt at parkere og fedt at kunne benytte den lokale badminton-hal før og efter løbet bla. til bagage, læ og til et bad.

Vi løb virkelig stabilt. 5.35 i medvind og 6.00 pr km i modvind. Vi havde ingen nævneværdige kriser eller mødte heller ingen mur, så det var en rigtig god oplevelse for os begge. Jeg var ret snalret i fredags til hygge hos Mellanie med Katrine (hvor Caroline også skulle have været med men meldte fra pga sygdom) og havde for første gang i mange år tæmmermænd i går… Ikke den bedste cocktail, når man også har lovet pigerne nye senge og skal i IKEA…

Men på trods af sygdom og tømmermænd kom mit 16. Marathon i hus.

 

One thought on “Holger Danske Marathon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s