Den dag, det aldrig blev lyst

Alt er gråt i gråt. Typisk novembervejr. Vi er i sommerhus, og der skal restitueres. Der er ret høj puls på mange områder for tiden; på job, hjemme og i sport.

Jeg er så glad for mit nye job som afdelingsleder for 25 dygtige medarbejdere i Studieservice for de Sundhedsfaglige uddannelser på KP. Alt det, jeg håbede det ville være, da jeg søgte stillingen for snart et år siden, har jeg fået indfriet. Jeg savnede mere kompleksitet, mere ansvar, mere uforudsigelighed og tempo i arbejdsdagene – og det har jeg så sandelig fået. Derfor er det så skønt med roen i Havnsø.

I ugen, der er gået, har jeg været på mit første seminar for alle KP’s ca. 100 chefer og ledere. Rektor sagde bl.a. at ledelse er en “kontaktsport” – og det er jeg enig i 😉 Jeg er vild med den kontakt og de relationer, jeg har på kryds og tværs i store KP, al den kommunikation, der finder sted på flere niveauer, “spillet – The Game” – men mest vild er jeg med relationerne til “A-holdet” – mine medarbejdere.

For mig er ledelse også en “udholdenhedssport” – ikke forstået som at man skal “holde det ud”, men forstået som “det lange træk”- endurancen. PT er vi i KP midt i fusionens øje; selvom det er 1½ år siden KP blev født, er det for alvor nu, vi mærker den. Det føles som om, vi hver uge enten skal tage et nyt system, en ny proces eller en ny medarbejder “i brug…” Vi løber rigtig stærkt. Og har gjort det længe efterhånden. Men vi holder ud!

Og midt i alt det trives jeg jo rigtig godt 🙂 Det skal ikke blive for forudsigeligt eller for let: præcis som i mit sportsliv. Der skal være noget at “bakse med”. Efter høj intensitet, er der brug for restitution – så en weekend i sommerhuset er fantastisk! Nybagte boller og kanelsnegle, puslespil og strikketøj, hundeluftning og løbetur og det bedste af det hele: vedkommende samtaler og grineflip med pigerne og Mark.

Liva har haft terminsprøver hele sidste uge – og har for første gang siden ulykken klaret DEM ALLE SAMMEN! Det er en KÆMPE sejr – prøverne er vigtige, for hun skal bruge karaktererne til at søge ind på gymnasiet med – efter hendes år på Hjemly Efterskole. I næste uge skal hun med mig i erhvervspraktik og med rundt på alle de 4 adresser, jeg kommer på hver uge. Hun skal både med Ernæring og Sundhed i køkkenet og med fysioterapeuterne og sygeplejerskerne i simulation. Jeg glæder mig til det.

Vi har også nået en fællesspisning i Carlas klasse og samtidig skulle nusse om en syg hund med mavevirus. Balder har besøgt haven markant flere gange de sidste 3-4 nætter, end han plejer og efter en tur hos dyrlægen i går og et skud binyrebark går det heldigvis bedre i dag.

Så selv om det aldrig blev lyst i dag, er der SÅÅÅ mange lyse og gode ting i mit og vores liv.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s