30 km og pandekager

Jeg ved ikke noget bedre end at komme hjem fra en laaang løbetur til nybagte pandekager, det er den ypperste luksus og jeg føler mig som verdens allerheldigste og forkælede mor. Sådan en luksus var det i dag.  Carla min snut, du er verdens bedste til mange ting: pandekagebagning er en af dem!

Jeg har været ude på knap 31 km, heraf ca. halvdelen i godt sludreselskab med Mellanie. Det er den sidste lange tur før marathon om 14 dage, og jeg lagde ud med 7 km alene i skoven, så 1½ time med Mellanie ind omkring Damhussøen og -engen og til sidst 10 km over til Herstedhøje og hjem igen.img_6526

Duften af pandekager fyldte huset, da jeg kom hjem, så det fuldender en dejlig weekend, hvor Mortens Aften anden snart skal sættes over og som startede hyggeligt i fredags hvor jeg var tilskuer til Carlas fodboldkamp. Balder var med på sidelinjen – det er ikke altid helt let at have ham med, han gør og “piver” når der klappes og heppes. Carla scorede Brøndbys eneste mål og de tabte stort.

img_6519

Lørdag efter morgenturen med Balder, kørte jeg til Rødovre C for at købe et par gaver og bytte en og jeg kom hjem med nye bukser. Jeg bliver altid så glad af lidt nyt. Da jeg kom hjem var Mark i gang med at rydde op i kælderen – virkelig skønt! Den har været ret svær at overskue på det seneste.

Carla og jeg kørte til Livas basketkamp. Hun spillede rigtig godt og var i et super dejligt humør. Hun lavede 1/3 af pointene og var ligeglad med at de tabte, for de havde spillet godt.

Mens Mark gik eftermiddagstur med Balder, kunne jeg komme til at gøre rent i den nyoprydede kælder. Åh det føltes så godt. Næste skridt er at vi kan sortere og muge ud, men nu kan vi komme til dernede.

Jeg nåede også lige 12,5 km løb i et godt tempo, inden jeg skulle til dejlig fødselsdag hos Amalie. Liva var alene hjemme med Balder og fik besøg. Carla sov hos en veninde. jeg elsker bare de dage weekender, hvor der både er sport, praktiske gøremål, sociale hyggeting og afslapning.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s