Sports-Lab løbetest hos Kaisersport

Jeg var jo så heldig at vinde en præmie, da jeg blev nr 3 overall til Stevns Jernmand. Jeg vandt en sport-lab løbetest og gaven er nu indfriet. Med en sådan test får man mere detaljeret indsigt i, hvordan kroppen bevæger sig under løb, da ultraviolet lys registrerer en række censorer placeret strategiske steder på kroppen og på den måde “scanner”, hvordan man løber og giver en komplet løbeanalyse. Det er oplagt med en sådan test, hvis man er skadet, men også som skadesforebyggelse.

Det var vildt spændende at se mit kadaver bevæge sig og se linjerne i min løbestil og -teknik. Heldigvis ser det rigtig fornuftig ud. Jeg er også i den rigtige skotype – en neutral til let støttende sko mod pronation. Jeg kan til gengæld arbejde på at “slippe jorden” hurtigere ved en række øvelser, som jeg godt kender og som jeg kan lægge ind på løbeture, så det vil jeg helst sikkert gøre. Det er de samme øvelser, som jeg lavede for 5-6 år siden, da jeg skiftede løbeteknik fra hæl til mellemfod.

Jeg har modtaget denne running report fra Kaiser Sport med alle detaljer.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s