Mavekrampe og hotdogs v Furesøen

Sidste runde af La Santa Sprint Tri serien var onsdag aften. Helt ærligt, jeg var sgu ikke særlig oplagt. Jeg havde mentalt sat mig op til Stevns Jernmand og klubmesterskab i søndags og luften er vist gået lidt af tri-ballonen. Jeg er mæt for nu. Det var også det sidste tri-race, jeg var tilmeldt denne sæson, og jeg beslutter først, om jeg vil køre en halv til Stålmanden i Frederiksværk EFTER, Caroline, og jeg har været på swimrun eventyr i Gøteborg.

Jeg fik som vanligt et lift med Anders og Christian til Furesøen, og vejret var endnu en gang som skabt til triathlon. Furesøen var lun og lækker, flad og hurtig.

Jeg havde en fed cykeltur og holder 33,6 i snit. Der var ikke mange, der overhalede mig. Efter race var der en ung gut med en sej jernhest med pladehjul und alles, der sagde til mig: “Hold kæft du er god! Du overhalede mig og jeg forsøgte at lægge mig på hjul af dig, men kunne ikke holde den”. Yes – elsker når det sker. Det er sjov at slås med gutterne:-)

På løbet var jeg flyvende, jeg kom ud af T2 som 4’er og efter første omgang løb, henter jeg dame 3. Da vi har været ude og vende og kun mangler 1,5 km, får jeg den ondeste mavekrampe hen over solar plexus. Jeg kan næste ikke holde mig oprejst og er sekunder fra at vælge at gå. Jeg taber al min fart, jeg lå med ca 4.25 pr km og ryger helt ned på 5.20… Jeg kæmper med at strække ud ved at “gøre min overkrop lang” og trække vejret dybt ind gennem næsen og ud gennem munden. Det virker ikke. Så går det op af bakke og jeg er færdig. Bliver overhalet af to damer og flere herrer. Pis os!

la santa

Jeg har ikke en gang kræfter til en spurt, men tumler ind over målstregen. Men hey: endelig kom jeg under de famøse 5 kvarter, som jeg har stræbt efter på alle fire onsdage. En helt ok afslutning trods alt! Samlet i cuppen ender jeg som nr 4.

Arrangørerne havde forkælet os, så der var hotdogs i mål. Ikke værst men det tog ikke efterdønningerne af krampen.

Vi skiftede tøj og kørte alle fire på Sallies i Albertslund og runder Cuppen af med en burger. Hotdoggen var jo bare forret… Vi synder med øl og cola og det er skønt. Nu skal jeg holde lidt fri fra tri og træne swinrun 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s