Podieplads og klubmester på Stevns

Der må være noget med mig og Stevns Jernmand! Det er ligesom om, at min krop fortæller mig, at jeg er på hjemmebane og den bare skal have gas (Jeg er vokset op i nærheden af Faxe). Det var en fantastisk dag i går i Rødvig, ligesom sidste år, da jeg vandt Stevns Jernmand på ½ distance.

Jeg var egentlig indstillet på, at jeg måtte vige 1. pladsen til klubmesterskabet til den knivskarpe Mellanie Vendt, men det skulle ikke ske uden jeg havde givet alt hvad jeg havde. Jeg havde derfor sat et stort rødt kryds på ryggen af hende (altså metaforisk) og lagt en strategisk og psykisk plan for hvordan jeg forestillede mig dagen. Jeg var godt klar over at jeg ville komme til at ligge bag hende det meste af turen, så det var på stregen at sejren skulle hives hjem. Jeg elsker disse venskabelige battles som der er mellem klubkammerater. Jeg har dem også med Tanja og Nikolaj på løb.

img_1863
Klubmestre igen – René Vendt og undertegnede

Min plan var at jeg godt vidste at Mellanie nok allerede ville være ude på cyklen når jeg kom op af vandet. Så skulle der ræses på cyklen for her er hun benhård (jeg har jo trænet med hende de sidste torsdage), så jeg forhåbentlig ikke var for meget bagud, når vi nåede til løbet – og her var planen så at indhente hende fordi jeg løber hurtigere end hun gør.

Foto Jens Nørremark

Planen lykkedes 🙂 Vi havde fået vores helt eget heat og var startet sammen – alle os fra ALOT, så vi kunne rigtig battle. Derefter var der rullende start for de resterende deltagere. Vi startede samtidig og jeg lagde mig lige op af hende i vandet og havde et herligt svøm. Laange glid og koncentration om teknik og flow.  I løbet op til T1 lå hun lige foran mig. Jeg bøvlede lidt med våddragten omkring chippen på venstre ben, men så afsted på cyklen. Cykelruten har en del sving, men er flad – indimellem med halvsløj asfalt, men en køn rute. Da jeg nærmede mig T2, var jeg spændt på, hvor langt der var op.

Da jeg cykler ind i T2, ser jeg Mellanie løbe ud, så hun er max 1 min foran mig – det SKAL bare hentes! Jeg løber ud af T2 med speakeren, der fortæller, at jeg er anden kvinde og at der er 54 sekunder op til Mellanie, som er første dame. Jeg æder km for km og da vi er inde runde målområdet efter 4 km løb, er jeg kun 9 sekunder bagud. Ved 5 km overhaler jeg hende og har ingen luft til at heppe eller kommunikere noget videre. Det har den underskønne Fru Vendt til gengæld. Hun er overskudsagtig og giver et ordentlig røvfuld hep med på vejen “For satan hvor du løber godt!”

Foto Jens Nørremark

Jeg overtager førercyklen som cykler foran forreste dame og genkalder mig sidste år, da jeg oplevede det samme dog på ½ jern. I år var det bare 1/4 så det må godt gøre ondt. Jeg løber sammen med en gut, som kommer op på siden af mig og siger “bare hold det pace – du har sat hende af” – så jeg hægter mig på ham indtil vi når kalkgraven og ikke mindst den skrå opstigning – hvor jeg går og løber på skift. Jeg elsker det lange stykke langs klinten, hvor vi løber på græs med den vildeste udsigt ud over havet! Der kan Stevns altså noget andre ikke kan.

img_1852
Pokalerne indvies

Jeg kommer ind til byen og løber over stregen med armene over hovedet – sådan der!

Ca 1 minut efter kommer Mellanie – stærkt løbende. Vi svedkrammer og griner og stønner og griner igen. Fuck det var sjovt.

Kort efter kommer der flere kvinder i mål – dem som er startet i heats efter os, så min første plads må vige og bliver til en 3. plads – men hey – podieplads – det havde jeg ikke set komme i år med noget mindre træning! Mega fedt.

Der er podieceremoni og jeg får en fin gave – en Sports Lab Løbetest hos Kaisersport. Det skal nok blive fedt. Tænk engang, at jeg i en alder af snart 42 år skulle gå hen og blive så bidt af den her leg, at jeg blev helt god til det. Det havde jeg ikke set komme, hvis man havde spurgt mig for et antal år tilbage 🙂 Efter ceremonien finder vi en kold bruser og skifter tøj og bevæger os op til ALOT teltet, hvor der er kage (ja, jeg havde bagt Snickerskage) og jeg finder en øl. Vi hepper de andre i mål og sludrer med kammerater fra andre klubber, solen skinner og det er skønt at være i godt selskab.

img_1845
Årets pokal 🙂

Så ja, jeg blev sgu alligevel klubmester for 3. år i træk (ud af 4 mulige som triatlet – det første år blev jeg som nybegynder nr 2). Hattrick på den! Jeg har cyklet pace 33,75 i timen og løbet pace 4.35 pr km – jeg er godt tilfreds.

Se pastaparty.dk

img_1864

Link til resultat og mellemtiders-detaljer

One thought on “Podieplads og klubmester på Stevns

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s