La Santa Sprint vol. 3

3. runde af La Santa Sprinten blev afviklet i aftes i lummert og blæsende vejr. Furesøen lå heldigvis i læ i den ende, som vi svømmede i, så der var ikke de store bølger. Jeg havde en virkelig fed “flow feeling” i svømningen – nøj det var skønt.

img_1821.jpg

På cyklen øvede jeg mig i at trække i pedalerne og få det der runde tråd i store cirkler. Det hjalp på farten, kan jeg se, når jeg sammenligner tiderne. Jeg overhalede Anders flere gange, men han kommer ind lige før mig i T2. Løbet var egentlig ok, men en tendens til sidesting og jeg udfordres på alle 3 discipliner stadig af den enerverende hoste, som stadig har fat. På løb er den særligt generende.

I målområdet sludrede jeg bl.a. med Camilla og Rikke – altid hyggeligt at skabe nye bekendtskaber grundet fælles interesse.

Jeg ligger nr 4 i den samlede stilling og podiepladsen bliver nok svær i år. På onsdag er det sidste runde og vi har aftalt at gå ud og spise bagefter. Vi 5 fra ALOT går nemlig glip af “løb 5 km klubmesterskabet”, som afvikles i Badesøen samme dag.

Søndag er der tri klubmesterskab på Stevns. Det bliver benhårdt at jagte Mellanie. Hun er så rå på den cykel. I dag cyklede vi et par timer igen som det snart er for vane efter fyraften om torsdagen. Det var seriøst blæsende og vi fik nogle ordentlige side-vindstød og lå aaalt længe med stiv modvind og ondt i ørerne. Hun bliver svær at slå…

I morgen løber jeg til og fra job og så holder jeg fri lørdag. Helt fri!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s