Munkholmbroen, Grennessminde og Kalkgraven

Familien er præget af at være midt i en laaaang slutspurt før sommerferie. Det trækker tænder ud nu, målstregen er jo lige der, men der er næsten ikke mere energi tilbage. Der er både gode og vanskelige ting at forholde os til.

Liva blev kåret til årets holdkammerat på sit baskethold i fredags til afslutningsfesten oven på en uge fuld af terminsprøver. En holdkammerat, der har været på sidelinjen og kigget på træninger såvel som grand prix stævner en hel sæson – uden selv at spille. Det var så fint, at hun fik den anerkendelse! Hun blev naturligvis glad 🙂

Hun har deltaget i ca 1/2 af terminsprøverne og knoklet i særdeleshed med mundtlig dansk, hvor hun har været udfordret af et emne hun ikke har været til undervisning i (kortfilmsanalyse), en synopsisform hun aldrig har prøvet og et terminsprøvekoncept for første gang. Hun har på imponerende vis skiftevis forberedt sig og hvilet i dagevis (ugevis) og havde en god oplevelse. Og nu betaler hun seriøst tilbage med renter: sådan 10 dage med fødselsdage i weekenderne og terminsprøver i hverdagene er en lidt for stærk cocktail for en hjernerystet. Hun skulle egentlig fortsat forberede sig til de næste to mundtlige, men hun er gået kold med kvalme, hovedpine osv igen. Sover. Ligger bare. Orker intet. Derfor: Ny plan. Skru ned for alt igen, aflys. Ro og hvile. Eliminer stress. En (halv) dag af gangen.

img_1795

Lørdag morgen, mens Liva sov, stævnede jeg ud med gode klubfolk på min første is-tur til Munkholmbroen. 120 km cykel blev det til i flot vejr og en lille bitte brikrun til dessert, da jeg kom hjem på 3,5 km i 4.42 pr km (tak Denni). Vi havde god fart på cyklerne, men den sidste time gik pusten lidt af mig og mine ben. Ikke mange af de lange ture, jeg har haft i år, men heldigvis ingen ømme ben, numser eller andre steder, så det var en succes trods alt. Vi holdt næsten 30 km /t med lyskryds osv.

Søndag formiddag nappede jeg sammen med Katrine og Lene en lækker svømmetur v Ishøj og så til fødselsdag hos svigerfar.

Mandag aften var der Grennessmindeløb i Taastrup med flot opbud af ALOT. Jeg havde egentlig lokket pigerne med, da det er runder a 2,5 km og dermed et oplagt løb – også for Liva. Men hun havde slet ikke overskuddet og energien, og Carla ville hellere til fodbold, da det er næstsidste træning med U13-1, inden der sker ændringer på holdet efter sommerferien. De skal fordeles ud på henh. U14-1 Elite (hvor hun jo spillede indtil jul og derefter rykkede hold) og U14-2. Jeg kom rundt på de 10 km på 46.52 og blev nappet af Lise ret hurtigt efter start og ender derfor som nr 2 blandt damerne og nr 6 samlet ud af 49 løbere på de 10 km. Bagefter var der kold suppe og hygge.

img_1818

Tirsdag stod den på svømning, og da det blæste en del, var svømmerne fra ALOT splittede: Nogle fastholdt svømningen v Ishøj i forventning om bølger, mens andre valgte den rolige Karlstrup Kalkgrav (mig blandt andet, da jeg ikke havde prøvet det før:-) Det blev til 3500 m og virkelig lækker svøm.

I dag venter så endnu en omgang La Santa Sprint i Furesøen. Og så er der bare 2 uger til ferie, som vi alle trænger gevaldigt til – ikke mindst Liva.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s