Crazy arbejdsuge inkl La Santa Sprint vol 2

Juni er altid travl – alle de opgaver, der liiiige skal landes inden organisationen går på sommerferie. Jeg har derfor lange og sene dage for tiden, og det er sgu svært at nå særlig meget træning, når arbejdsdagen slutter efter kl. 18, og der både er børn med terminsprøver, sports/klasse-afslutningsarrangementer, musikskolekoncerter, en hund der gerne vil have mad og tur og der egentlig også gerne skulle mad på bordet. Godt, vi er to forældre, der ofte er nødt til at dele os i hold for at nå det hele! Vi topper det lige med at koblingen på bilen valgte at stå af i tirsdags.

Træningen på de lange arbejdsdage bliver derfor til og fra arbejde. Mandag løb jeg begge veje og i dag cykles der på “Tonseren” på Vestamager på vej hjem.

Uden bil var jeg så heldig at få fedt mig til et lift til Furesøen med de herrer Anders og Christian i går til vol. 2 af La Santa Sprint Tri Serien. Det er nu altid hyggeligt at følges flere ad, og vi mødtes med Sidsel og Denni deroppe. Racet var bedre end sidste uge – svømmeruten var kortere end sidst – så vi kan ikke helt sammenligne tider fra vol. 1. Vandet var roligt, men jeg måtte lige koncentrere mig et par gange om at få ro på vejrtrækningen og ikke få trykken for brystet.

Cykelturen er altid gyselig indtil vi er oppe af bakken – ikke mindst det lange stykke i skoven op af bakke. Først når vi kommer ud på det åbne stykke med marker på begge sider, kan man lande en fornuftig vejrtrækning. Jeg har stadig den dumme hoste og det genererer mig altså i alle 3 discipliner.

img_1787

Løbet var ret overskudsagtigt. Jeg kommer bedre op af bakkerne end i sidste uge – selvom Christian henter mig præcis samme sted som sidst. Så målrækkefølgen er den samme som sidst: Anders, Christian, Mia, Denni og Sidsel blandt ALOT’s deltagere. Dog inden for 6 minutter – så det er ikke det store, der skiller os ad. Jeg slutter som nr 6 denne gang i tiden 1.15.53

I morgen fredag står den igen på løb til job og derfra videre til Center for Hjerneskade med Liva, der rykker for alvor i de her dage. Hun har klaret sit livs første terminsprøver rigtig flot – deltaget i så meget hun kunne fra tidlig morgen og nogle timer frem og fået en succes med sig. Det er mega fedt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s