Nekselø swimrun m ALOT

Søndag formiddag var vi 8 fra ALOT, der havde sat hinanden stævne i mit sommerhus i Havnsø kl 10 til en omgang Swimrun træning. Maiken, Tina, Annette og Jan, Mellanie og Rene, Caroline og mig.

Vi klædte om og satte i løb mod havnen, hvor vi svømmede til Nekselø, en meget lavvandet rute, hvor vi måtte op og gå nogle gange for ikke at skrabe på bunden. Lækkert, klart og salt vand med en del at se på:-)

Da vi nærmede os Nekselø, kom vi ind i stærk modstrøm langs med et rev og besluttede derfor at gå i land og løbe derfra. Øen var virkelig smuk, ruten fantastisk og kuperet med udsigt over havet og øen hele vejen rundt. Ingen af os havde kameraer med, da vi jo ankom svømmende, men vi udbrød flere gange “wauw” og “nææææ…”. Vi fulgtes ad hele vejen rundt efter Rene og Maiken først var kommet lidt i forvejen.

Hjemsvømmeturen var noget nemmere i medstrøm og med bølger i nakken. Jeg lå forrest på hjemturen, hvor Caroline havde ligget forrest i linen på vej derover. Jeg fik trænet at have drikkedunk på maven, og mine nye sko fra Inov8 er super!

Hjemme i sommerhuset igen arrangerede vi en hurtig og lækker frokost i det fri og daffede derefter hjemad. Det er skisme lækkert det der swinrun koncept!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s