Træningsplan til 6 timers-løb

Sidste år tilmeldte jeg mig CPH ultra – et 6-timers løb, som ALOT arrangerer i Vallensbæk mose. Jeg blev væltet af min hund en lille måned før og var skadet som følge heraf i månedsvis. Jeg fik derfor lov til at udsætte løbet til i år. Læs Afmelding til 6-timers løbet

Året i år har budt på mange andre kæmpe oplevelser – både træningstur til Mallorca, Swim-run eventyr, og min Ironman. Alligevel har jeg valgt at beholde mit startnummer til det lange løb, som finder sted 28. Oktober – om knap 2 måneder. Jeg glæder mig faktisk allerede til det.

Jeg har ikke oplevet “Ironman blues” de sidste par uger, men nydt friheden fra træningsplaner, nydt at Ironman blev så veloverstået, som den gjorde og været virkelig taknemmelig for at min krop har fungeret fint efter strabadserne. Jeg nyder at gøre som det passer mig lige for tiden! Og der er endnu ikke kommet mere ro på hverdagen eftersom pigernes sport for alvor har taget fat – og de er i vælten 4-5 gange om ugen, krydret med diverse forældremøder osv.

Da Jeanne tilbød at udarbejde en træningsplan for de sidste 6 uger op til ultraløbet, sagde jeg pænt ja tak. Det er ikke en kedelig ting – det er dejligt med rammer. Jeg behøver ikke spekulere på om jeg gør for lidt eller for meget. Eller om jeg belaster. Der er tjek på det.

Uge 38: 18/9-24/9

 • Mandag: 10 km incl. 4×4 min tabata 20 sek max/10sek jog. 500m lunt i mellem.
 • Tirsdag: 10 km ca:  incl. Tempo stykker
 • Fredag: 15 km roligt (hjem fra job inkl. omvej)
 • Søndag: 7 km Zombie løbet

Uge 39: 25/9-1/10

 • Mandag: 10 km incl. 7 km progressivt. Start 5:10 og slut 4:15. Øg hver km.
 • Onsdag: 18 km ca: ALOT træning incl. Tempo + løb frem og tilbage.
 • Søndag: 18 km roligt i Sommerhuset

Uge 40: 2/10-8/10

 • Mandag: 10 km incl. 3x2km med 5km pace. 2 min pause mellem.
 • Onsdag: 10 km ca: ALOT træning incl. Tempo
 • Torsdag: 26 km: T/r job roligt.
 • Søndag: 13 km Eremitageløb fuld drøn.

Uge 41: 9/10-15/10

 • Mandag: 10 km incl. 5x1200m 90%+, 2 min pause mellem.
 • Onsdag: 18 km ca: ALOT incl. tempo stykker + frem og tilbage
 • Torsdag: 30 min roligt jog
 • Søndag: 21,1 km Sydkystløb i marathon pace + 8 km roligt før eller efter.

Uge 42: 16/10-22/10 ( Efterårsferie)

 • Mandag: 10 km hygge
 • Onsdag: 10 km incl. tempo stykker.
 • Fredag: 25 km i Sommerhuset
 • Søndag: 18-20 km marathon pace

Uge 43: 23/10-29/10 RACE WEEK

 • Mandag: 7 km incl. 4x800m i 5km pace.
 • Onsdag: ALOT uden tempo.
 • Fredag: 15 min incl. 5×15 sek. Acc.
 • Lørdag: Race day!! Gå i alle depoter og forsyn dig, dette helt fra starten. Læg ud under marathon pace, det er en lang dag:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s