Afmelding til 6-timers løbet

Så er beslutningen taget: Jeg stiller ikke op til 6 timers løbet, som jeg ellers har trænet frem mod siden i sommers og følte mig klar til.

Min ankel er stadig hævet, lidt misfarvet og øm efter jeg blev klippet af min tempohund for 10 dage siden og min hofte klikker stadig om end måske lidt mindre efter tur hos Fysioterapeut og Osteopat Lotte Olsen hos Fysmo i onsdags.

Der er kun 1 uge til løbet d. 29.10, og jeg tør ikke sætte IM næste år over styr selvom det havde været god mental træning at prøve kræfter med 6 timers løb i gode omgivelser. Nu har tilbudt mig som frivillig på dagen i stedet, så jeg får lugten af savsmuld, som den cirkushest jeg er 🙂

Det er den eneste rigtige beslutning og den har taget mig flere dage at nå frem til, men den føles rigtig i maven. Så lad os bare kalde en spade for en spade: “Jeg er skadet” – there you go – I’ve said it!

Det var en god oplevelse hos Fysmo. Jeg blev klogere på at min hofte er en smule skæv og fik øvelser med hjem til at styrke muskulaturen.  Jeg blev “knækket” i ryggen (biomekanisk) og min ankel blev tjekket.


Jeg må godt løbe en lille tur snart med tape på – så det gør jeg senere i dag. Vi taler 20-30 min.. jeg er spændt på det…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s