Uge 18: fastholder ferie-wiben

Det kæmpe kick som Mallorca var i sidste uge, har jeg forsøgt at tage med ind i denne uge: efter et par restitutionsdage søndag (lang hjemrejse) og mandag (lang arb dag), mødte jeg lidt senere tirsdag og fik løbet en 10 km fra morgenstunden.

Jeg har sovet som en sten hele ugen og tror at to uger med ekstra strøm på træningen – først med Kronborg backyard ultra og så med træningslejr på Mallorca – har givet min krop lidt at ekstra at arbejde med.

Onsdag nappede jeg cyklen på arbejde til Hillerød og var 10-13 minutter hurtigere hver vej end for 2 uger siden, så cyklingen er blevet boostet af Mallorcas bjerge. Afstanden føltes kortere efter de længere ture på øen. Det er så fedt !

Torsdag – løb jeg begge veje til og fra job på Carlsberg og fik ca 20 km i banken. Benene havde det godt og dejligt med en kort uge og en lang weekend.

Fredag sov jeg deeeejligt længe og midt på dagen mødtes Mellanie og jeg til en tur til Dragør. Vi havde et spontant og stort bagerstop. Der er så mange indforståede ting her på bagkant af Mallorcaturen som det var tophyggeligt at referere til.

Lørdag kom jeg i haven, fik slået græsset og puttet lidt i krukkerne samtidig med jeg agerede taxamor til Carlas glatbane-omgang. Nu venter blot køreprøven ! Der er musikskoledage i Tivoli denne weekend så Mark er på arbejde derinde og begge piger har serveret til konfirmationer så jeg holder skansen herhjemme med gåture med Balder, rengøring, tøjvask mm. Det er rart at bidrage lidt til familie-fællesskabet igen efter en uge helt fri for forpligtelser:-)

Søndag løb jeg 1/2 Marathon til ALOTs 20 års jubilæum. Det var mega hyggeligt med mange røde løbere i Vestskoven på hver deres distance: Anders løb som den eneste Marathon på den 7.1 km lange rundstrækning. Vi var nok ca 10 der løb 1/2 og så ellers mange der løb 14 eller 7 km. Jeg nåede ikke den indkøbte pølsevogn kl 12, da jeg skulle være til yngste niecens fødselsdag kl 14 men det var en virkelig fin dag. Benene tog det roligt og sparrer sammen til næste uges cph Marathon. Alt er godt, i morgen venter en ny travl uge…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s