Hjemrejse som udholdenhedsport – 20 timers forsinkelse

Efter den første forsinkelse fra kl 20 til kl 01, fik vi kl 23.58 besked om at flyet først ville flyve kl 03. VIP loungen lukkede kl 24, så vi lagde os til at sove på McDonald’s. Jeg nåede dog ikke at falde i søvn før vi kl 00.45 fik besked om, at vi først skulle flyve søndag kl 16.

Det ændrede ligesom hele setup’et så vi skulle ikke længere tilbringe natten i lufthavnen som de eneste. Palma lufthavn er helt og aldeles affolket efter kl 23.30. Vi havde ellers fniset ved tanken om at vi skulle overnatte på McD men det blev så ikke denne gang.

Vi skulle i stedet hente vores bagage igen og i bus til hoteller for natten. Vi blev fordelt ud. Vi ventede i timer på både information og busser og først kl 04 kom vi afsted. Mellanie og Rene skulle til et andet hotel end mig og tog taxa, så jeg var on my own med en håndfuld Camp deltagere. Vi blev kørt til et hotel ca 30 km væk- nær Peguera. Jeg lå i en seng kvart i fem.

Søndag vågnede jeg ved uret ca kl, 9 men blev liggende til 9.30. Fik fat i Mark på telefonen, han havde sovet fra det hele i nat. Så fandt jeg en kaotisk morgenbuffet på hotel Fergus Club Europa i et lokale med verdens dårligste akustik, fliser på gulvet, stole der skraber over gulvet konstant og fuld af knaldrøde “pommes-britter” og deres lyserøde børn 🙂 Resortet lå ude midt i ingenting – der var hverken by eller hav og fremstod relativt billigt. Alt for mange mennesker samlet et sted.

Jeg gik retur til værelset efter morgenmad og sad lidt i solen. Fik et bad, og kl 12 kom der er en bus og fragtede os retur tik lufthavnen. Køen til check in og igennem Security var lang men vi kom afsted til “tiden” kl 16 efter jeg havde arbejdet lidt i afgangshallen.

Liva hentede med i lufthavnen. Nøj det var dejligt at se hende

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s