Copenhagen Marathon nr.10

Mit 35. marathon, mit 10. i København resulterede i min 3. bedste tid ud af de 10, der er løbet på den rute. Og det var en fest! Jeg havde overskud, var glad, solen skinnede og varmen blev helt sikkert slem for mange, men ikke for mig. Jeg tror at Mallorca-turen har gjort, at jeg er tilvænnet tilpas nok og det var derned ikke første gang i år at jeg løb i varmen. Jeg er jo nok nødt til at tage til Mallorca sådan fast hvert forår alene af den grund 😂.

Jeg fik ikke sovet meget i nat: havde dejligt besøg til Eurovision af Babycakes som gik sent og jeg havde også fået cyklet ca 70 km med Mellanie, måske lidt overmodigt men vejret var så tillokkende og vi måtte bare lufte vores ens ferskenfarvede cykelbluser…

I morges kom Jeanne ca 7.45 vi fulgtes til Kbh i min bil og parkerede på KP og nåede til startfeltet i fin tid. Masser af tid til fællesfoto med Fundracers. Vi er næsten 50 løbere der samler ind og 35 blev foreviget på foto i dag. Find Holger:-)

Min plan var at løbe efter en sluttid på 3.45-3.50 og holde den så jævnt som muligt på ca 5.15-5.20 pr km. Og planen lykkedes. Jeg gik igennem hvert depot, det koster lidt sekunder hver gang men jeg drak rigeligt og hældte resten i håret eller ind under tøjet og blev afkølet.

Det var en ny rute og den spillede bare max. Der var veloplagt publikum overalt på den og masser af søde børn, der var klar til highfives. Start og mål var rykket fra Islands Brygge til Øter allé (som til cph Half), hvilket gav mere plads i deltagerzonen ift bagageaflevering og hygge før og efter.

Ruten førte os tilbage de samme nøglepunkter flere gange og der var virkelig god stemning. Det var nemmere for publikum og de havde flere steder mulighed for at rykke ud på vejen og stå tæt, hvilket gav vildt god “tour de france” eller IM på Geels bakke stemning. Man blev båret igennem:-)

Fundracers havde heppezone i Prinsessegade i indre by og tog så godt imod os når vi kom med vores grønne indsamler t-shirts. Det giver virkelig er boost at være indsamler og gøre noget godt for andre.❤️

Randi fra Glostrup Tri og som jeg kender fra pigernes børnehavetid var dagens powerhepper – på cykel rundt flere steder med videokameraet oppe. Fik dog også hilst på flere kolleger:-)

Jeg havde ingen kriser – holdt mig til energiplanen, fik spist min salt osv. Der var mange der gik kolde med kramper og dehydrering fra 35 km og i mål. De lå på stribe, og det er altid ret voldsomt at se på. Voksne mænd der ligner de er blevet skudt og ligger og raller. 😵‍💫

Jeg kom i mål i 3.47.28 og mødtes med Jeanne og Michelle ved vores bagage. Vi drak en øl og fandt bilen og kørte hjem. Skøn løbefest!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s