Hello Iceland!

Når jeg lander et nyt sted sent om aftenen, elsker jeg at løbe en tur den første morgen for at se hvor jeg er. Sådan startede min morgen i dag – i Reykjavik. Jeg er på endnu en corona udskudt ego-ferie sammen med mine tre dejlige sommerhus -damer/fæller. Hvilken udsøgt luksus!

Vi bor lige ned til havet så jeg løb ud af byen kl 7 til jeg ikke kunne komme længere. Nød den lækre udsigt og de fine gule fyr.

Efter en velvoksen og udsøgt morgenmad drog vi ud på en daglang køretur: først til Reynisfjara, en smuk sortsandet strand hvor bølgerne i dag var høje og blæsten vild. Vi havde kørt 2.5 time for at komme dertil med god snak i bilen og bagsædet fyldt op med snacks.

Derefter kørte vi til Solheimajökull, en smuk gletcher hvor vi gik tur og nød farverne og virkelig kunne se hvordan den kælvede med isflager og drivis i søen. Vi fik en byge men ellers har regnen primært været, mens vi var i bilen 🙂

Videre til Skogafoss et vildt flot vandfald hvor vi både gik op langs floden og ned til selve faldet. Tiden begyndte at løbe lidt fra os da vi havde en reservation kl 19. Den fik vi heldigvis rykket, så vi også kunne nå det sidste stop.

Det er store kræfter der er i spil!

Sidste stop var seljalandfoss, er vandfald man kan gå ind bag ved. Vi blev dejligt våde men det var vi forberedte på 🙂

Så gik turen ca 2 timer hjem mod byen igen.

Vi brugte 10 min på at skifte tøj og nåede en herlig middag på ROK. Vi sluttede af med god snak til midnat hvor det stadig ikke var mørkt.

Jeg var vågen i morges kl 05 og de sølle to timers tidsforskel fucker med mit hoved kombineret med hvor lyst her er. Men det er smukt over det hele så jeg må sove når det sker. Jeg giver det et forsøg nu 😂 Her er vidunderligt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s