Røsnæs Trail 32 km

Hvor heldig en kartoffel kan man lige være! Jeg ville gerne løbe Røsnæs Trail, og satsede på at købe et overdragelsesnummer. Det lykkedes ikke på trods af diverse efterlysningsopslag og da løbet var udsolgt og der så kom yderligere 25 numre til salg, slog jeg til og købte et til fuld pris. Min svoger nåede det dog ikke, så jeg taggede ham i en last-minute konkurrence fra CPH Runshop på Facebook og var sørme heldig. Vi vandt både startnummer og spritnye trail løbesko fra Craft!

Humøret var derfor højt, da Mandy hentede mig kl. 8 i morges med fuld skrald på musikken i bilen. Vejudsigten bød på en del vind, men tørt og mulighed for sol op af dagen.

Det tager 5 kvarter at køre til Røsnæs fra Vestegnen, og der var udsigt til et reelt løbe-netværks-træf. Udover Mandy og svoger Anders kendte jeg gymnasieveninde Janni, Louise som jeg kender fra triatlonregi, Mira som også løb julekalenderløb sidste år og som jeg følger på Insta, Anna som jeg løb Backyard med sidste år i Helsingør og Marjbritt, som engang var medlem af ALOT.

Starten gik kl. 10 efter Anders og jeg havde nået at prøve de vundne løbesko og stået i læ for vinden i CPH run shops dejligt varme vogn 🙂 Jeg havde også fået hilst på alle de seje og dygtige løbere, jeg kender.

Det går op og ned ved Røsnæs, så vi har tilbagelagt 800 højdemeter på de 32 km. Det er virkelig smukt, men jeg glemte simpelthen at tage billeder undervejs. Jeg havde en meget gennemsnitlig tur. Hverken meget hård eller med stort overskud. Sådan lidt “hverken eller”, men jeg pressede heller ikke citronen, i respekt for mit mål om 14 dage.

Ved fyret blev jeg indhentet af Charlotte fra KVIK Tri som jeg også løb Fort til Fort med for nogle uger siden. Vi fulgtes ca 8 km lidt på skift foran.

Efter sidste depot trak jeg fra og overhalede ca 10 løbere. Jeg får tit lidt ny energi, når jeg nærmer mig mål. De sidste 500 m går det bare opad og det niver lidt i lår og knæ men det skal det gøre. Jeg kom i mål 11 minutter hurtigere end sidste år, godt tilfreds og ikke helt ødelagt. Jeg er klar til backyard og målet om 100 Miles/160 km. Det er kun dagsformen der afgør det nu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s