Sommer, sol, Coldplay og ultra?

Måske har jeg dummet mig lidt? Måske var det lidt for ambitiøst at tilmelde mig et ultraløb midt i sommerferien? Jeg har nemlig kun slappet af og givet slip i 14 dage nu og om bare 10 dage skal jeg løbe fra Sjællands Odde til Rørvig – 50+ km. Det skal ske lørdag 30. Juli. (Jeg får ligesom dejavu, mens jeg skriver disse linjer, synes jeg har oplevet noget lign. før….) Jeg må tage de 50 km på en god bundform og på “rutinen” – nyde turen og det fine terræn. Det må gå som det går – og give ømme lår…

Det er en måned siden, jeg løb længere end 10 km, da jeg løb halvmarathon ved stafetten ved Relay til Ironman 70.3i Helsingør. Siden da er det kun blevet til småture på ferien.

Vi strøg sydpå i bil med min fantastiske svigerfamilie – ned til varme og afslappede dage med badning, snak og spas og god mad. Toscana og Paris. Det er blevet til fine omend korte løbeture – langs floden i Marktbreit på vej derned og stejle og varme bjergløbepas fra vores borg i Rometta.

Jeg fandt mig en fin rute op af bjerget til en vandpost – 2.8 km opad og dernæst det tilsvarende nedad. Den kunne jeg godt lige overskue 3-4 gange på den uge, vi var der. Ellers fik vi gået en del km på ture til La Spezia, til Pisa osv.

Det bliver lidt af en logistikudfordring 30.7 når jeg skal løbe Ultra Trail Odsherred Coast (UTOC). Jeg skal være der 6.30 og Tanja har ændret planer og tager alligevel ikke med, ergo er jeg i bil alene og planen var tilrettelagt efter at jeg fik et lift. Vi skal fragtes i bus fra Rørvig til Odden og derefter løbe retur til Rørvig. Her skal min bil så stå og jeg skal køre til Sommerhuset i Havnsø hvor vores uge starter. Udfordringen består i, hvordan Mark og Balder så kommer til sommerhuset samme dag, når den anden bil gerne skulle være disponibel for de unge på vestegnen… Nå det løser sig nok.

Ferien har været skøn indtil nu! Vi nød Toscana og smuttede til Paris på vej hjem, mødtes spontant med naboerne og var til den fedeste Coldplay koncert! Det var spektakulært og mindblowing. Nu er vi i gang med lidt værelsesrenovering og skal så i sommerhuset. Sommerferien er lang i år og det føles så godt!

Jeg har tilmeldt mig Kalvebod tri – kvart distance d. 13.8 for at have lidt TRI i kalenderen inden sæsonen slutter. Og så skal jeg for første gang svømme Christiansborg rundt 27.8 sammen med Susanne, som skal bruge en side by side svømmemakker og rykke sin komfortzone. Det er 2000 m – det glæder jeg mig også til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s