Tour de France

Løbe- og cykeltur dagen derpå: jeg er stadig helt høj over, hvor fedt det var at heppe på #tdf i går. Efter etapen, tog jeg en ordentlig morfar, spiste et vidunderligt måltid med sommerhusbanden og sluttede af med aftentur i havet på havnen.

Efter morgenmaden i dag gik vi næsten alle til Vesterlyng strand og efter vi havde dyppet hundene i havet, løb jeg videre på dele af tourruten. Regnen og trafikken havde allerede nappet meget af den fine kridtudsmykning på vejene men der var stadig masser stemning. Havnsø har også fået et nyt vartegn – det fine tour malede busstoppested.

Efter godt 8 km løb (i pace 4.57), hoppede jeg på cyklen og kørte tilbage til forstaden: 79 km med pace 32 km/t. Alt i alt en god træningsdag. Nu er Carla og kæreste kommer hjem efter 5 dage på Fyn og Liva kommer hjem i morgen efter Roskilde Festival og så er tropperne samlet! Og min ferie banker på døren 🏊‍♀️🚴‍♀️🏃🏼‍♀️

Lørdag var sådan en fin dag hvor Brian blev fejret med manér: vi spiste morgenmad og Stine og jeg nåede lige 30 minutter på cykel på ruten hvilket var en fed planende! Vi gik på havnen, mærkede Tourstemningen med storskærm og masser af madboder mm og nåede også et havdyp inden vi etablerede vores heppe-zone på Parallelvej ved vandværket.

Havnsø var allerede fra tidligt i gang med at varme op til feltet kom igennem. Kl 12.30 stod vi alle klar, inkl Balder. Kl ca 13 kom karavanen med fuld gas og knap to timer senere kom feltet: først to udbrydere og ca 2,5 minut senere resten af feltet. Det tog kun 30 sekunder at passere. Vi ringede med klokker og dansede og holdt en fest på gaden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s