Royal Run 2021 – ny næstbedste på 10 km

I dag hed jeg Ulrik og det navn var der gode ben i! Det er altid lidt sjovt, når jeg spontant overtager en andens nummer, for så har jeg ikke nået at have nogle forventninger til noget som helst. Og i dag kom jeg rundt på 10 km (10,3 sagde mit ur) på 46.21. Det er næstbedste tid på distancen, og det er 7 år siden, jeg løb 46.04. Ergo er jeg meget tilfreds – særligt med kun 2 uger siden Mammuth Marchen og for en uges tid siden, kunne jeg knap nok gå.

Det var så fedt at løbe i Københavns gader igen. Stemningen var virkelig god, og jeg har virkelig savnet at løbe mange sammen og have gaderne for os selv. Jeg fik hilst på en lille håndfuld jeg kendte, men var taget alene ind til byen på cykel og skyndte mig hjem igen bagefter. Jeg løb negativ split og nød virkelig følelsen af at flyve, øge, overhale, flyve, øge og overhale. Mere af det tak!

One thought on “Royal Run 2021 – ny næstbedste på 10 km

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s