"Sydkystløbet" – virtuel ALOT udgave :-)

I dag skulle ca 30 klubkammier og jeg have løbet den 50. udgave af Sydkystløbet. Det er udsat til 11. oktober. Men i ALOT var der lagt op til et fremragende kompromis: Alle der havde lyst kunne løbe den distance, de var tilmeldt med “fælles” start kl 10 og slut fra egen hoveddør, og bagefter uploade dokumentation for distance og tid – og modtage flot diplom i indbakken.

Så kl. 10 stod jeg klar i “startfeltet”. Der var virkelig fine parkerings- og toiletforhold til dette løb 🙂 Forplejningen var lidt kedelig, men hvem skal jeg klantre for det…

Jeg lagde som altid for hårdt ud (ik Peter F.?) men beholdt min førerposition – jeg lå nr 1 hele vejen rundt 🙂 Jeg havde et ret forfærdeligt løb med min mave og gik ret kold, men nød den blå himmel og skovens mange knopper. 3 gange passerede jeg flotte klubkammier, der også var i gang med løbet på egen individuel rute og vi heppede på og vinkede til hinanden. ALOTS husfotograf Gitte var på pletten ved Herstedhøje og fik fanget flere af os i løb.

Jeg kom rundt på 1.45 på halvmarathon. Der sidder lidt ekstra Corona kilo på så fair nok. Jeg topper ikke ligefrem nu…

Det er så fedt at klubben fortsætter med gode initiativer under omstændighederne. Det er tiltrængt 🙂

Hjemme fra løb, kastede jeg mig straks over praktiske gøremål. Mark og Carla er gået i gang med at renovere kælderen (!), så der ligger et lækkert lag støv over hele huset, også selvom vi holder alle døre osv lukkede. Der skal indrettes et værelse dernede og gennemrenoveres overalt. (Det skal nok gå hen og blive interessant at arbejde herhjemme den kommende uge med “håndværker i kælderen…” Men forstår godt virketrangen – ikke nemt at være hjemsendt.)

I går luftede Caroline, Mellanie og jeg cyklerne på “Corona-ruten”. Jeg er altså i tvivl, om jeg helt skal undgå at træne sammen med de andre, selv vi ligger med mange meter imellem – vi kan ikke tale sammen. Det er bare rarere at være af sted som duo eller trio, og når myndighederne siger, at børn godt må have et par legekammerater (som er de samme) og man leger udendørs, gælder det så også voksne? Jeg leger jo ikke med andre pt…

Vi holdt en pause lige før Veksø og spiste rygvarmet hjemmebag 🙂 Er vi træningsidioter? Covidioter? (lækkert nyt ord, jeg har lært i dag). Måske Trænings-covidioter? Jeg ved det ikke, men indtil der (måske) kommer decideret udgangsforbud, holder jeg mig i gang – enten alene eller med et par stykker med afstand! Og mon ikke Open Water sæsonen starter tidligt i år når nu svømmehallerne er lukkede??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s