Triathlonshop.dk ambassadør?

Helle for at være triathlonshop.dk’s nye ambassadør!

Hej Thomas.

Jeg har så meget på mit triathlonhjerte, at jeg ikke ved, hvor jeg skal starte eller hvad jeg skal udvælge for at give dig den bedste fornemmelse af hvem jeg er som atlet.

Jeg husker meget tydeligt, da jeg meldte mig til min første ½ distance ved Øresund i 2015. Jeg sad på jobbet og jeg havde lige deltaget i Brøndby Kvindetri i 2014 og sprang bare spontant ud i det – uden at eje hverken cykel, våddragt eller en speedsuite. Jeg tror nærmest ikke, jeg vidste hvad en speedsuite var… Jeg var mildest talt skræmt ved tanken, men da jeg i 2015 kom igennem den ½ distance uden problemer, var jeg hooked.

Jeg elsker alt ved tri-livet, men forsøger også ihærdigt at balancere det med familielivet med musikermand, to teenagere (en fodboldpige og en basket-teen), islandsk fårehund og et afdelingslederjob med 28 medarbejdere. Denne balance har jeg i 4 år skrevet om på Miathlon.com. Jeg fortæller så ærligt, som jeg kan: om udfordringer med helbred, om at få tiden til at slå til og ikke altid at føle, jeg slår helt til som hustru og mor (fordi jeg prioriterer sporten) og om at have ambitioner på alle fronter. Jeg skriver som var det en dagbog. Jeg kombinerer miathlon.com med stories på Instagram og Facebook.

Lidt fakta om mig: Jeg er 43 år, bor i Glostrup og er medlem af ALOT – også af bestyrelsen. På fem år er jeg gået fra ikke at vide en dyt om “gamet”, til at have gennemført to fulde Ironman (2017 og 2019), en række halve og et utal af mindre stævner.

Jeg har lavet swimrun bl.a. i Sverige i Øløppet og Kustjagaran. Jeg har været på træningslejr med Next Level Camp på Mallorca 2 gange, og løber efterhånden marathon som et greb i lommen – også mindre canonballs. Jeg har deltaget i Nice-Cannes og Hamborg Marathon og til sommer er jeg tilmeldt 3 halve tri distancer og min plan er en hel IM igen i 2021 i udlandet. Jeg drømmer om KONA og tror ikke det er urealistisk…

Ved min første CPH Ironman i 2017 havde jeg Politiken med på reportage, hvilket både var virkelig en god oplevelse, og som der kom en meget fin historie ud af, hvor du får et godt indtryk af mig og min familie: ”Den virkelig Ironman er min mand, der udholder sin kone igennem alt dette”.

I 2019 gennemførte jeg BIG Four og blev samlet nr. 5 på trods af et udbrud af min kroniske sygdom Colitis Ulcerosa hen over sommeren. Jeg blev age-group atlet og fik AWA silver.

Jeg lander gerne i top 10, og har podieplaceringer med fra Stevns 3 år i træk – nå ja og klubmesterskaber i ALOT. Du kan læse mere om bedrifterne her. 😊 Og du kan se min løbskarriere her.

Jeg elsker alt ved sporten – de lange træningsmåneder hvor træningerne er sat i system (jeg har personlig træner), fællesskabet i og træningerog races med ALOT, de uendelige mængder af natur-oplevelser, stemningen om morgenen på race-day, duften af neopren og de sorte oliefingre. At jeg efterhånden kender mange i sporten. Det er en livsstil – ikke et enkeltstående projekt for mig.

Jeg er fundracer for Børnecancerfonden og vinterbader i mit sommerhus sammen med mine piger. Jeg elsker at skrive og på anden vis foto- og videodokumentere mit liv med triatlon, løb, swimrun og alverdens andre aktiviteter. Jeg har altid telefonen med, men jeg vil være ny i ambassadør-rollen, men ved fra de atleter, jeg følger, at det er en hårfin balancegang, hvornår noget virker som reklame eller et godt råd.

Jeg får ofte at vide at mine “følgere” eller medlæsere at de synes jeg skriver levende og personligt, hvad enten de selv er aktive i sporten eller bare synes det er interessant at høre om noget de aldrig selv vil kaste sig ud i.

Jeg håber meget at høre fra dig.

Mvh Mia Mørkeby Johnsen

Ps. Tak for super hurtig og fin service med at bestille pads til aero bars hjem og lade mig hente i Glostrup i fredags.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s