Fuld fart i forberedelserne til Øløppet

YEAY! Så er det nu!

Hele ugen har den stået på de sidste forberedelser til lørdagens race: verdens største swimrun event i Gøteborg. Tirsdag, onsdag og torsdag har vi svømme- og løbetrænet det sidste, inden vi i morgen drager til Sverige. Vi har bestilt hotel ved havnen, hvorfra vi lørdag morgen kl. 7 skal med færge til Styrsø, og starten går kl. 10. Der er morgenmad på Styrsø før race-start, ligesom der er også er aftensmad, inden vi skal med færgen hjem v 20-21 tiden.

I morgen, når vi kommer derop, går vi lige ned og ser, hvorfra færgen sejler, så vi ved, hvad tid vi skal op lørdag morgen og hvor lang tid det tager at komme til færgen. Og så skal vi spise godt og tjekke udstyr. Jeg er mega spændt – Racet er samlet ca 40 km løb og svøm med i alt 34 skift. Ruten og kort kan ses her.

Her til morgen har vi lige pudset vores skift af. Vi har trænet ved Ishøj Strand sammen med ufattelig mange badegæster, som syntes vi så ret tossede ud, når vi sådan kom løbende sat sammen i snor med badehætter på, for derefter at kaste os i havet og svømme med sko på, men sådan er konceptet jo: Neopren teletubbies i fri udfoldelse… Ved faktisk heller ikke, hvem der er mest bemærkelsesværdige: os eller alle nudisterne – vi skiller os begge ud:-)

I aften skal der pakkes og så er der ellers afgang i morgen kl. 12!

Pakkeliste.

I rummelig rygsæk som skal med til Styrsø

 • svenske penge
 • trail løbesko
 • løbesokker – lange og korte, skal lige føle vandet, når jeg kommer derud
 • swimrun dragt
 • speedsuite
 • babyolie
 • safety kit
 • geler og energi saft
 • svømmebriller
 • folde-drikkedunk fra Garmin
 • mavebælte til energi under dragten
 • mavebælte til pullboyi og elastik
 • pullboui
 • lang elastik
 • god elastik til håret
 • vat til ørerne
 • ur – husk at oplade det
 • skiftesko og tøj
 • en banan til færgeturen

I kuffert på hotellet

 • brobizz
 • ekstra tøj til dagene på hotel
 • bikini til wellness afdelingen
 • alkoholfrie øl til dagen før
 • bobler til lørdag aften efter race 🙂
 • powerbank

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s