Sommerferie i Estepona og Sevilla

Min chef (=træner) gav mig en “ikke-plan” for min 10-dages ferie i Spanien. Det betyder, at jeg selv kunne bestemme hvad jeg ville træne og hvornår, og at hun var sikker på, at jeg ikke holdt fuldstændig fri. Samtidig bad hun mig holde lidt ferie:-) Så det ER faktisk ikke meget, jeg har trænet, jeg har nærmere bare “vedligeholdt” og spist og drukket mere end sædvanligt, så jeg er sikkert helt klar til Øløppet med Caroline om bare en uge… lidt rundere alle steder!

Vi har tilbragt en uges tid med min fantastiske svigerfamilie i Estepona i en lækker lejlighed lige ned til lystbådehavnen. Varmen var meget tilpas – sikkert mere tålelig end derhjemme i hedebølgen i Danmark.

Træningen har bestået af morgenløbeture på 6 km kl ca 8 i alt 4 gange på de 6 dage, vi var der. Ruten var “ud og hjem af Strandpromenaden”, med en tur rundt om boardwalken på klipperne ned til strandkanten. Jeg elsker den sydlandske morgenstemning, før byen rigtig vågner og det kun er de lokale og ofte ældre, der er vågne og går tur med deres firbenede (jeg savner sgu ham den islandske Balder!). Det er så roligt, stille, lækkert og “køligt”.

En enkelt morgen fik jeg også Emily og Carla med på morgenløb, men det lykkedes ikke at få Liva op og i gang med så kort tidsfrist.

Jeg havde håbet på svømning i Middelhavet dagligt, men det lykkedes først den sidste dag. Havet var frysende koldt, da det kommer ind fra Atlanterhavet. Jeg så endda en OW svømmer i fuld dragt og med neoprenhætte! Poolen ved lejligheden var for lille til svømning, og da vi besøgte Europas største kunstigt anlagte lagune måtte man ikke svømme “baner” i den, da der blev paddleboardet, vandcyklet osv.

Men da havet endelig var varmet op i løbet af ugen, lykkedes det at svømme 1700 m før jeg blev for kold.

Da vi kom til Sevilla på stort fire-stjernet hotel, var der fitness, og begge piger var klar på træning. Liva har holdt “ferie” fra sin “hjernerystelsesstruktur” hernede (det har været svært at finde “lommer” hvor hun kunne få pulsen rigtigt op, og hun har brugt de fleste af sine kræfter på at overskue og komme med rundt til det, vi gerne ville se og opleve osv).

Så i Sevilla fik hun endelig energi til lidt træning efter gode kølige nætter på hotellet. Carla skal hjem og spille Brøndby cup med elitepigerne i næste weekend, så hun varmer op til det. Og det er bare så fedt at træne med pigerne! Aircon i træningsrummet på hotellet muliggjorde at vi ku træne midt på eftermiddagen, når Liva var klar.

Nu skal vi hjem, jeg må være flere kilo tungere, og der er bare 2,5 arbejdsdage denne uge efter en herlig ferie både i det danske og det spanske. Fredag daffer Caroline og jeg så til Sverige og deltager i verdens største swinrun på lørdag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s