Sommerferie i Danmark

Nu er halvdelen af min sommerferie snart gået. Resten af min familie har meget mere ferie end mig, men mine 11 dage har indtil nu været fortyllende.

Vi har tilbragt en uge i vores sommerhus, hvor jeg cyklede begge veje derop. Der er knap 80 km, og turen derop var i hård modvind fra vest (2 timer og 54 min), mens hjemturen bød på stille medvind – (2 timer og 21 minutter). Det er ret vildt, som vinden gør en forskel! Jeg nød derudover også en dejlig cykeltur i ALOT klubselskab med Anders i Veddinge bakker og en solo-ride en formiddag, hvor jeg forsøgte at nå helt ud til Røsnæs fyr, men opgav, da det sidste stykke vej var grusvej.

Vi har badet næsten alle dage og nydt det fede vejr. Der er lagt puslespil, spillet spil, læst bøger, har været veninder på besøg til pigerne, gået mange ture med hunden bl.a. en smuk tur til Nexelø i vores lille jolle med Balder, som også fint kan finde ud af at sejle. En enkelt havsvømmetur nåede jeg også.

Vi har grillet, drukket rosé, set SKAM, set solnedgange, løbet ture: Liva har fået godt gang i sin daglige træning, som ikke længere kun består af ture på hometrainercyklen. Nu kan hun også løbe 3-5 km og skyde på basketkurv. Hun har været megasej til at få pulsen op i 30 min, så godt som hver dag, sådan som Center for Hjerneskade anbefaler hende. Hun holder fast i rammerne – selvom hun har mere lyst til at give slip og holde ferie! Sej teenager vi har!

Jeg har også fået løbet – en meget varm 20 km tur med Anders, hvor vi heldigvis sluttede af i havet med en “kold” dukkert og en 15 km tur for mig selv. Jeg elsker at dyrke motion, når vi er i sommerhuset. Rammerne er perfekte.

Nu er vi hjemme i byen et par dage og nulrer rundt med diverse gøremål. I dag regner det endelig lidt, efter den endeløse periode med varme. Jeg har lige været ude på 10 progressive km i den stille regn, og selvom det stadig var varmt, var det så lækkert med den friske duft af vand på træerne. Nu sidder jeg under markisen på terrassen og skriver og nyder lyden af regn og en amagermad. Senere skal jeg svømme med ALOT.

I går fik vi købt nye løbesko til pigerne og afprøvede dem straks herhjemme. Vi er alle fire tilmeldt Eremitageløbet i år. Så langt har Liva aldrig løbet før og Carla klarede det i fin stil sidste år. Det er altid godt med et par lækre nye sko til at motivere og få trænet. Og vi gjorde det til en hyggelig pigetur ind til Endurance Sport, hvor de blev filmet på løbebånd og det hele.

Ferie er fantastisk!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s