Øløppet here we come

Alt udstyret er pakket i rygsæk og det nødvendigste til hotellet i kufferten. Vi er ankommet i Gøteborg efter 4 timers køretur og 3 tissepauser til Caroline, hvis væskedepoter ikke skal fyldes yderligere:-)

Vi forhørte os på hotellet om offentlig transport til Saltholmen i morgen tidlig, hvor færgen sejler lidt over 7. Vi skal med sporvogn nr 11 kl 6.08 fra Järntorget 5 min gang fra hotel Riverton og har heldigvis fået hotellet til at pakke en lille morgenmadpakke til os til turen. Når vi ankommer til Styrsø er der også morgenmad, men vi spiser lidt i etaper.

Da vi havde tjek på transporten, varmede vi musklerne op i spa’en og i saunaen. Lækker luksus at få vasket køreruten af os og gøre os klar til dinner i skybaren.

Drikkevarerne blev lagt på køl til i aften og til i morgen…

Vi spiste middag i restauranten i “skybaren” på hotellet med smuk udsigt over havnen fra 12.etage og så lagde vi den endelige raceplan, nørdede fart- og mellemtider, tjekkede vejrudsigt osv. Mit gæt er, at vi kommer rundt et sted mellem 5:45 og 6 timer. Tilbage på værelset måtte vi lige gennemgå udstyret en sidste gang og så ellers i seng:-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s