Glostrup Parkstafet – PR i langsomste løb

To dage siden “Den dag jeg blev Iron-Woman“. Jeg er stadig høj! Efter min fridag mandag var jeg på arbejde tirsdag, men blev konstant “afbrudt” af kolleger og chefer fra nær og fjern som ønskede tillykke og skulle høre om race 🙂 Kolleger jeg slet ikke kender, stak hovedet ind og havde set Politiken og sagde tillykke. Meget overvældende!

Tirsdag aften var der også Glostrup Parkstafet og selvom jeg først havde sagt nej til at være med, fordi jeg havde et møde, der sluttede kl. 18, blev jeg alligevel lokket med som sidste løber sammen med mit lille IM trænings-team “Team ALOT of Snickers”.

Jeg modtog også her utrolig mange lykønskninger denne gang fra klubkammier. Det er så overvældende (men jeg kan altså godt lide det – jeg er lidt fan af det – fnis)…

Team ALOT of Snickers var i samme båd, så ingen kunne skuffe de andre: Vi havde alle 4 lavet Ironman søndag, så det gik laaaangsomt på de 4×4 km. Jeg præsterede at være den langsomste – hele 9 min langsommere, end jeg sædvanligvis er – og kom rundt i min personlig værste tid ca 6.18 pr km. Så har jeg også prøvet det!

Foto: Gitte Vognsen

Jeg blev overhalet af alle inkl. formand Åge, som heldigvis slog følgeskab med rundt til en sludder – hyggeligt altså.

Bagefter var der madpakkehygge i Solvangsparken i den store ALOT familie. Og dameholdet, jeg plejer at løbe på, kom på podiet (som de plejer :-))

Deltagelse i Glostrup Parkstafet er altid hyggeligt:

2016: ALOT gør det igen…

2015: Parkstafet i Glostrup og første coaching session

One thought on “Glostrup Parkstafet – PR i langsomste løb

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s