ALOT gør det igen…

Klubben gjorde rent bord på podierne til Parkstafetten i Glostrup 🙂 I Mix, i Herre og i Dame. BUM.

Det er altså sjovt at være i klub, når man stiller 52 løbere op til 4×4 km stafet lige i min baghave! Dertil 3 børnehold. ALOT of kids 🙂

Ergo blev det til endnu en herlig ALOT aften med løb og podiepladser. Jeg var så heldig at stille op med et stærkt damehold og tage førstepladsen. Det udløste gavekort til Brugsen og Wellness.

Holdet bestod af løbe-klubmesterskabets nr 1, 2 og 3 (Malene Teller-Blume (som også europamester i Ironman i sin aldersgruppe), Lise og Mig selv sagde hunden og seføli Mellanie. Jeg løb som første løber, så Lise, Malene og Mellanie.

Foto af Carsten Jørgensen

Jeg havde mega sidesting fra 2,5-3.5 km fordi jeg som sædvanligt lagde for hårdt i 3.56 pr km ud oven på en portion koldskål som svulmer i maven, dårlig strategi, husk det! På trods af det kommer jeg rundt med 4.21 i snit – det er godkendt.

Carla, Freya, Regitze og Astrid stillede et solidt pige-børne-hold og løber flot alle 4, Carla kommer endda flot igen efter et styrt over en kantsten og VIL bare spurte og indhente en jævnaldrende dreng, som hun har ligget bag meget af ruten.

De to børnespurtere kommer i mål så godt som samtidig efter en laaaaang spurt fra modsat ende af parken. Jeg løb med hende de sidste 500 m hvor hun på skift græd og bed tænderne sammen med en blodig hånd og krampe i læggene, magen til sej nyser altså…

img_6213.jpg

Efter alle var i mål, nød vi indholdet af poserne og jeg “kom til ” at blive hængende og dele slatterne af rødvinsflaskerne med Mellanie og Malene for vi var jo ikke i bil hjem, men i gå afstand fra Solvangsparken.

Foto af Charley Prødel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s