IRONMAN 2017!!!

Oven på den dejligste ALOT heppe fest i går ved Diamanten (billeder er her), hvor vi fejrede klubbens nye seje IRONmen i den varme eftermiddagssol, og jeg dansede en del med Katrine i midterrabatten, og vi i den grad var smittede af stemningen, aftalte Katrine og jeg, at skrives ved her til morgen, når vi liiige havde “sovet lidt på det” (og jeg havde talt med Mark – igen :-)….

Kl. 8.36 var der besked fra Katrine, som stort set var på vej til Bella Center for at lade sig registrere. “Lad os mødes kl. 10” – og så var beslutningen truffet! Katrine ved, hvad hun går ind til – hun var med i 2015, jeg ved det ikke helt…

 

img_6201

Vi mødte dejligt mange klubkammerater i Bella, så det bliver en skøn fest om et år… Jeg tror allerede, vi er 12-15 tilmeldte fra klubben, så det er lige så meget den del af det, jeg glæder mig til! At være en del af en flok. Pt ved jeg, at Katrine, Vibeke, Henrik, Kim, Jan, Peter, Brian, Johnny er tilmeldt…

Jeg er mildest talt meget spændt på det kommende år. Tankerne karter rundt i mit hoved og har gjort det hele natten:

Jeg håber ikke, jeg bliver skadet.

Jeg håber ikke, jeg kommer til at overtræne.

Jeg håber ægteskabet holder! 🙂

Jeg ønsker mig ikke “bare” at lave en Ironman, men at have en god proces op til. At det er sjovt på vej dertil.

Jeg ønsker mig, at Mark og pigerne er der på dagen, hele løbedelen ved Diamanten…

Jeg ønsker ikke, at det går for meget ud over pigerne, for jeg ønsker at se deres sport også!

Jeg håber ikke, jeg bliver for afpillet at se på rent vægtmæssigt…

Mark og jeg talte længe om det i aftes – om de fælder, vi helt sikker falder i det kommende år. Han er virkelig en dejlig mand – det bekræftede han bare igen igen i går. Vi talte om dilemmaer som

  • “Nu skal Mia igen træne og Mark skal gå på arbejde, lave mad, handle, gå med hunden, hente og køre børn til sport”… så er det ok at pive!
  • “Mia følger hjertet, Mark fornuften”
  • “Mark giver den en ekstra tjans med at tjene penge, Mia bruger dem” :-/
  • “Når Mark er på arbejde, er Mia på (trænings) fornøjelse”

Vi kommer helt sikkert ud i logistik-issues om, hvad der er vigtigst – et træningspas eller noget “familie-praktik”, der skal gå op. Vi kommer helt sikkert til at opleve, at vi er i hver vores “grøft” både i det, vi taler om (og det jeg tænker på), det vi spiser og drikker, hvad tid vi går i seng…

Vi er heldigvis enormt gode til at tale sammen og handle på hinandens udsagn, og det er jo ikke nyt at Marks kone finder på spøjse sportsting – det er fx mere end 10 år siden, at jeg 3 mdr. efter Carlas fødsel, tilmeldte mig mit første marathon…i min barsel…

Det kommende år ved jeg, at jeg også skal afslutte min diplomuddannelse (i uge 6), på laaang ferie i uge 7-8 og derefter går træningen for alvor i gang.

Jeg skal planlægge med coach Jeanne en af de nærmeste dage.

DET BLIVER SÅ VILDT! Gad vide om jeg kan… Det kan jeg…. Selvfølgelig kan jeg…. ! Bare vejret bliver godt… og jeg får en god oplevelse…

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s