Hvad skal jeg?

Denne weekend er på mange måder en overvejelsernes weekend.

Vi har sendt Carla til Horsens på elite træningslejr med Brøndbys U11-1.

Liva skal til fødselsdage begge dage. Mark er i Nyhavn og spille.

Jeg har løbet 21,1 km i dag i tiden 1.47 på grus i skov i et “feel good tempo” uden at presse i de nye Newton sko.  Har stadig en vabel, der driller mig under noget hård hud på øvre svang. Bandt den godt ind i dag og det gik fint. 

Nu kan jeg dog mærke lidt væske på venstre yderside af anklen – der har jeg altid lidt væske, men nu er jeg lidt øm…

I morgen skal jeg ind og heppe på klubkammeraterne fra ALOT til Ironman i vores “power zone” – “High five zone” v diamanten. Jeg ved, at jeg får lyst at stille op næste år! Samtidig har Caroline spurgt om jeg vil lave en swim-run med hende og det vil jeg så gerne! Men kan jeg begge dele næste år? Vil jeg den Ironman nok.

Jeg behøver jo ikke haste begge dele igennem. Da Caroline spurgte i går, kunne jeg bare mærke at jeg hellere ville lave swim run. Caroline er bedre til at svømme end mig, jeg er bedre til at løbe end hun. Vi ku så meget hive hinanden op! Så må Ironman vente. Vi kigger lidt på Stockholm og andre steder. Det er jo søvand mange af de steder, så det skal jeg lige vende mig til…

Den slags ligger jeg så lige og tænker på her på sofaen, mens Viktor Axelsen får sin bronze medalje ved OL.

Det har været sjovt med al den OL i tv. Vi har alle 4 hygget os med at følge med.

Et par andre overvejelser vedr efteråret: jeg er jo tilmeldt lidt forskellige, både trail-, asfalt- og ultraløb. Jeg har tre målsætninger som jeg ikke helt ved, om er forenelige. Må hellere vende det med coach Jeanne. De 3 målsætninger er

  1. Komme under 1.40 på halvmarathon 18.september
  2. Komme under en time på Eremitageløbet 9. Oktober 
  3. Komme over 65 km på 6 timers løbet 29. Oktober 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s