Status på træning og helbred

Det går fremad – det er den vigtigste konklusion! Nu får jeg faktisk trænet lidt igen og det er dejligt. Og så er der sørme kommet en træningsferie i kalenderen, flybilletter er også bestilt – Next level Camp – ja tak – here we come! Mallorca Uge 17, 2017 – uha det bliver så godt!

Jeg har modtaget min træningsplan for november af træner Jeanne. Den forudsætter naturligvis, at jeg er på toppen eller tæt på. Og så er mit liv ligesom lagt i rammer de næste 10 mdr…Jeg kan nu meget godt lide det. Jeg får det bedre gjort, hvis det står i kalenderen “hvad jeg skal”.

Cykling

Jeg kan fint klare transportcyklen, så den er i sving alle de dage, jeg skal på kontoret. Det er ikke det samme som raceren – I know – men det er alligevel 27 km dagligt. Alt tæller! Jeg justerer stadig på hometraineren i kælderen og den skal nok blive god – jeg synes bare ikke det helt spinner endnu. Nu har jeg spurgt cykelnabo om hjælp. På mandag har jeg det første træningspas på den og så skal den bare køre.

Løb

Stadig kun let pres og ingen vanvittig distance, men alt tæller! Efter jeg har meldt fra til 6-timersløbet og det stadig føles som den rigtige beslutning, har der været dømt efterårsferie og arbejdsweekend i sommerhuset.

Jeg fik løbet to mindre ture med og uden hund a ca 5.5 kmi Havnsø, som begge gik godt. Ingen smerter i anklen – hvor jeg forsøgte mig både med og uden tape. Hoften driller mig dog stadig – ikke på selv løbeturen, men fx når jeg kommer hjem eller bare mens jeg går med Balder, støvsuger osv. Det er skidt, men jeg får god hjælp af Fysmo.

I dag har jeg også været afsted i den smukke skov – ingen vind og blandede skyer. Det gik helt fint – 9,3 km på 45 min. Kunne godt mærke den tapede ankel – dog…og hoften driller når jeg kommer hjem.

Svømning

Jeg døjer med en mildest talt irriterende klor-allergi hver gang, jeg er i svømmehallen. Derfor har jeg nu købt mig denne lille næseklemme-device hos Svømmespecialisten.

I går aftes blev den testet – og hey – jeg tror sgu, jeg slipper for at nyse og klø øjne 24 timer efter en svømmetur fremover, hvis jeg bare bruger den. Jeg fik ikke vand op i næsen og jeg er slet ikke generet i dag.

Ja den strammer lidt og det skal den jo og klub kammeraterne grinede en del af mig, men hellere det end sådan en allergi omgang!naeseklemmeJeg er fortrøstningsfuld og tror på det – igen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s