Første uge med lidt træning igen

For en uge siden testede jeg kroppen med 1,5 km løb og 450 m svømning fra morgenstunden.
Det gik hæderligt – kunne mærke ryggen i højre side en smule.

Lørdag var jeg ude på 2,5 km løb før huset blev fyldt af fødselsdagsgæster. Efter begge mini-træningspas har jeg kunne mærke min venstre iskias – særligt når jeg er i ro og også lidt om natten.

I tirsdags var jeg så både på arbejde på transportcyklen (27 km) OG jeg kom afsted til svømning inkl våddragten og fik sat 1600 m i banken. Og det gik helt let – masser af luft og masser af power – og ingen smerter – hverken undervejs eller efterfølgende. FREMGANG??? 🙂
Det var mægtig rart at se klubkammerater igen og blive opdateret på løst og fast i saunaen:-)
I dag har jeg været ude på hele 4.4 km løb og dydigt masseret min ryg og lavet mine udstrækningsøvelser bagefter – og nu venter jeg spændt på om der kommer liv i den iskias igen… Synes allerede den rører lidt på sig…
Jeg fik afprøvet min lodtrækningspremie fra Trailman Winter Serien Vol 1. De føltes gode (neon farvede strømper med vinterrefleks) – smæk på farverne i dag. Jeg er stadig spændt på, om jeg kommer afsted på vol 2. om 10 dages tid – nok ikke på de 12 km, men måske på 6 km…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s